Yang Sebenarnya Boleh Ke Suami Minum Susu Isteri?

Dalam fikiran pasangan yang sudah sah bergelar suami isteri, segala hak luar dan dalam pasangan adalah hak mereka. Erti kata lain, segalanya sudah halal untuk disentuh dan berbuat apa saja.

Tiada yang haram kecuali memasukan zakar ke dalam dubur isteri, mendera atau memukul isteri sehingga mengakibat kecederaan yang teruk. Itu dah masuk cerita lain.

via GIPHY

Sekarang ni isu yang ingin diketengahkan adalah isu yang sering menjadi soalan yang juga agak lucu dalam kalangan masyarakat iaitu suami minum susu isteri ketika sedang melakukan aksi di ranjang atau sedang bermanja.

Maklumlah, perkara ini terjadi bila si isteri masih menyusukan anak di mana payudara isteri mengandungi susu. Sewaktu berlakunya rangsangan ketika suami memegang, menjilat dan menghisap payudara, secara tidak langsung boleh terjadi kes suami terminum susu dan menelannya. Alamak! Macam mana ni?

Adakah isteri menjadi ibu susuan kepada suami sendiri sehingga sudah haram bagi suami untuk meniduri si isteri? Bagi menjawab persoalan ini, jom kita dengarkan penjelasan dari dua individu yang lebih arif tentang agama.

Jawapan dari pendakwah bebas, Ustaz Azhar Idrus

Jawapan dari PU Azman

Penjelasan ini dilakukan pada Oktober 2019 oleh Pencetus Ummah, Azman menerusi laman Instagram miliknya.

Bila dah dapat jawapan ni, jangan pula nak susu isteri sampai kena berebut dengan anak. Sebaiknya, beralahlah dan pergi beli susu yang dijual di pasaraya. Dahulukan si kecil yang lebih memerlukan.

 

Untuk bacaan lebih menarik, klik saja senarai artikel berikut:

Wanita Afrika Dipaksa Jalani Adat Tekap Batu Panas Ke Payudara Elak Jadi Mangsa Rogol

Bajet 2019 Memperuntukkan RM 20 Juta Untuk Program Saringan Payudara, Vaksin dan Pap Smear

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: facebook

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna