Tokti Menangis Dengar Lagu Baru BCL Untuk Arwah Ashraf Sinclair

Nama penyanyi Bunga Citra Lestari (BCL) sudah tidak asing lagi dalam dunia industri dan namanya semakin menjadi tumpuan apabila ujian berat yang menimpa dirinya.

Agak lama dirinya menyepi selepas melibatkan diri dalam dua buah konsert yang mungkin tidak dapat dibatalkan walaupun baru saja beberapa hari kematian suaminya, Ashraf Sinclair.

Sumber: cariangoogle

Lagu baru BCL untuk arwah suaminya…

Hidup perlu diteruskan, sejak kematian suaminya, dia kelihatan aktif di siaran You Tube miliknya saja. Seperti kita dapat lihat sebelum ini, dia telah memuat naik beberapa buah video yang berkait rapat dengan kenangannya bersama arwah Ashraf.

Terbaru, BCL telah mengeluarkan lagu baru yang meluahkan rasa rindu dan reda terhadap suaminya yang sudah pergi buat selamanya. Segala kenangan yang bermain dalam fikirannya sepanjang 12 tahun ini seperti sebuah filem. Sedih sangat lagu barunya ni.

Tokti menangis!

Apa yang menarik perhatian kami lagi, apabila penyanyi tersohor, Dato’ Sri Siti Nurhaliza kelihatan mengalirkan air mata ketika mendengarkan dendangan lagu baru BCL yang berjudul 12 Tahun Terindah ini.

Tokti memang betul-betul mendalami setiap bait lirik yang menceritakan luahan kerinduan, keredaan dan kasih sayang BCL terhadap cinta sejatinya yang telah hilang buat selamanya sehingga menyentuh hati kecil Tokti.

Moga BCL tabah dalam menghadapi kehidupan mendatang dan bahagia dengan insan tersayang.

 

 

 

Untuk bacaan lebih lanjut, klik saja senarai artikel berikut:

“Saya Kehilangan Cinta Sejati” – Konsert BCL Penuh Dengan Air Mata

Selain Ungkapan ‘I Love You’, Cara Ini Dapat Bantu Luahkan Rasa Sayang

 

 

 

 

 

 

 

Sumber: yt

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna