Teknik Kemut Yang Wanita Perlu Tahu Ketika Melakukan Hubungan Intim

Bagi pasangan yang sudah berkahwin melakukan hubungan intim pasti saat yang sering dinantikan kerana ia dapat mengeratkan lagi ikatan anda dan pasangan. Kemutan yang kemas sebenarnya mampu memberikan kepuasan yang maksimum pada suami. Donna akan kongsikan teknik kemutan yang wanita perlu tahu untuk memastikan agar suami anda mendapatkan kepuasan dan rasa nikmat yang maksimum.

Jika anda melakukan kemutan dengan teknik yang betul bukan sahaja suami anda akan berasa puas malah anda juga turut berasa nikmat kerana ia disebabkan rangsangan daripada geseran yang berlaku diantara kepala zakar suami dan dinding rahim isteri.

Kemutan isteri yang betul akan membantu melambatkan rasa puas suami dan secara tidak langsung akan mempercepatkan rasa klimaks anda. Teknik kemutan diam dilakukan apabila suami tidak menggerakkan zakarnya. Isteri boleh melakukan kemutan saat suami berehat sebentar dan membiarkan zakar ke dalam faraj. Cengkaman yang hebat akan memberi nikmat kepada suami kerana proses tersebut akan memberi rasa saat faraj mencengkam dan melepaskan kemutannya daripada zakar.

Image result for husband and wife in bed                                                                                            Sumber : Reader

Apabila suami anda melakukan tusukan dan geseran, anda boleh melakukan kemutan dan melepaskan cengkaman apabila zakar dikeluarkan dari lubang faraj. Teknik ini boleh mempercepatkan proses ejakulasi serta memberi kepuasan yang maksimum kepada pasangan anda.

Image result for sex

Sumber : NewYork

Bukan itu sahaja anda juga boleh mencengkam zakar yang ditarik dari liang faraj untuk memberikan rasa nikmat ketika melakukan hubungan intim. Klimaks boleh dicapai apabila suami menarik dengan lebih pantas berbanding ketika tusukan demi tusukan yang dilakukan. Dengan cara ini pasti suami anda semakin puas ketika bersama, selamat mencuba!

 

*Promosi menarik di Senheng di link ini.

 

 

 

 

 

Sumber : dewa

Tags: ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna