Tegang & Gebu! Jom Sertai Peraduan Rawatan Wajah Donna!

Ish! Pipi ni makin jatuh la pula. Nak pergi spa, ada banyak komitmen yang lagi penting nak uruskan…”

Perasan tak makin umur kita berusia, pipi wajah makin kendur atau jatuh. Bukan tu je, kedutan pada wajah pun mula jelas kelihatan, alahai! Suami kat sebelah pula maintain handsome, nanti orang kata kita ni mak suami kita pula. Tak nak! Tak nak! Tak nak!

Apalah serabut sangat tu? Jangan serabut dah sebab team Donna ada buat peraduan rawatan wajah untuk menegangkan kulit wajah. Tak nak ke kulit anjal macam anak dara dulu? Tipu lah kalau tak nak. Cara dia mudah je, ikut arahan di bawah.

View this post on Instagram

Kadang-kala bila dah penat dengan kerja seharian di tempat kerja atau di rumah, terlupa nak jaga soal kecantikkan wajah dan penampilan. Kalau dah nama wanita, mestilah nak cantik, walaupun dah berusia kan? Orang kata, age is just a number githew! Bila lagi nak manjakan dan reward diri kita kan? . So, #contestDonna kali ni memang best! Sebab Donna nak bagi peluang untuk pengikut Donna yang bertuah ni, menang rawatan untuk menganjalkan kulit wajah percuma bersama DC Clinic by Dr Chong. . Apa yang perlu anda lakukan adalah: 1. Follow dan Like page ini. 2.Like posting ini. 3. DM kami gambar close up wajah anda berserta sebab kenapa anda memerlukan rawatan ini. . Ha, simple je..Tak perlu pening-pening! Jom join #contestDonna sekarang!!!! . . . #drchongclinic #drchongclinickepong #drchongclinicshahalam #drchongclinicjb #dcclinic #dcclinicbangsar

A post shared by DONNA (@thedonnamy) on

Lagipun bila lagi nak fefeling cantik macam artis? Ha.. Lebih baik sertai peraduan ni cepat sebelum contest Dr Chong ni tutup. Apa pun keputusan, semuanya tertakluk pada terma dan syarat. Selamat mencuba!

 

 

 

 

 

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna