Tak Sangka Kuch Kuch Hota Hai Dah 20 Tahun!

Sehingga sekarang filem ini kekal menjadi bualan orang ramai! Sehinggakan ramai yang menantikan kesinambungan dari filem tersebut.”

Pada tahun 1998, fenomena filem hindu bertajuk Kuch kuch Hota Hai daripada pengarah Karan Johor, telah berjaya mendapat sambutan dari seluruh dunia! Bermula daripada filem ini, semua filem Hindustan diterbitkan pasti akan menjadi kegilaan ramai. Lebih-lebih lagi jika pelakon utama iaitu Shah Rukh Khan membintangi filem tersebut.

Demam filem Kuch kuch Hota Hai ini tidak terkubur begitu saja walau sudah berdekat lamanya. Sehingga sekarang filem ini kekal menjadi bualan orang ramai! Sehinggakan ramai yang menantikan kesinambungan dari filem tersebut.

Sumber: zahraa

Kini, filem tersebut telah pun sudah berusia 20 tahun dan siapa sangka jalan cerita dalm lagu-lagu dalam filem ini masih segar di dalam ingatan para peminat Hindustan.

Sumber: karan johar

Jika anda adalah salah seorang peminat tegar filem Hindustan ini, anda pasti ingat lagi pelakon kanak-kanak utama yang memegang watak Anjali Khana dan Parzaan Dastur. Rasanya ramai yang tertanya-tanya macam mana agaknya wajah terkini pelakon kanak-kanak Bollywood yang pernah menjadi pujaan ramai suatu ketika dahulu. Jom kita lihat wajah terkini mereka.

Anjali Khana

Sumber: idn times

Sumber : daily hawker

Watak kanak-kanak lelaki, Sikh

Sumber:  astro gempak

Sumber: tadka24

Haa, terkejut ke tidak? Cantik dan kacak masing-masing kan? Apa pun, Donna nak ucapkan Selamat Ulang Tahun ke-20 Kuch Kuch Hota Hai!

Sumber: Karan Johar

Tags: , , , , , , , ,
Previous Post Next Post

Komen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 shares
Donna