Currently Browsing: usahawan

Lebih Fokus Dalam Dunia Lakonan, Neelofa Akan Lebarkan Sayap Ke Indonesia

Bukan itu saja, selepas ini dia juga akan lebih fokus dalam dunia lakonan selepas lebih kurang setahun tidak aktif dalam dunia lakonan dan bakal melebarkan sayap ke luar negara. Antara negara yang menjadi sasarannya adalah Indonesia memandangkan dirinya sudah pun ada nama di sana.

CONTINUE READING

“Jangan Selalu Mencarut….” – Pesanan Ringkas Cik B Buat Azwan Ali

Susulan daripada video tersebut, Dato Seri Vida memuat naik satu kenyataan lagi menerusi laman instagram miliknya dengan mengatakan walaupun Diva AA membuat permohonan maaf secara terbuka sebelum 48 jam, tidak semestinya saman tidak dikenakan keranacara minta maaf Diva AA dikatakan tidak ikhlas.

CONTINUE READING

Perkongsian Neelofa Bila Pasangan Tinggalkan Dirinya

Siapa je tak rasa sakit bila ditinggalkan betul tak? Sampai ada yang tak keluar bilik seminggu, tak makan, tak mandi dan tak bergaul dengan siapa pun. Hanya ditemani dengan air mata dan hati yang lara. Tak salah nak merasa sedih sebab Maha Pencipta dah titipkan perasaan sedih pada setiap hati manusia cuma jangan berlebihan. Bila sekali berada di bawah, cuba bangun 10 langkah untuk ke hadapan.

CONTINUE READING

5 Soalan Wajib Anda Perlu Selesaikan Sebelum Mulakan Perniagaan

Nak memperkenalkan produk kita pada orang ramai, sangat mencabar dan paling mencabar adalah nak menyakinkan pelanggan. Jadi kami ingin bantu anda berfikir seperti usahawan sebelum memulakan perniagaan berpandukan soalan dari Ahli Kerjaya Milenium, Jill Jacinto dan Jurulatih Kerjaya, Hallie Crawford.

CONTINUE READING

Lelaki Ini Bongkar Cara Isteri Dato’ Aliff Syukri Melayan Anak-Anaknya

Bila diperhatikan, seorang tetamu rumah agam mereka akhirnya membongkarkan cara layanan isteri Dato’ Aliff Syukri iaitu Datin Shahida dengan anak-anaknya. Rahsia ini di bongkarkan menerusi laman Facebook miliknya pemuda tersebut yang menggunakan nama Khairul Hakim.

CONTINUE READING

Meriahnya Kaw Kaw Day! Bukan Setakat ‘Shopping’ Je Siap Ada Demo Masakan Sekali

Cuti hujung minggu dah pun berlalu, haa.. anda semua berpeluang tak berkunjung ke My Town Cheras bersama keluarga sempena dengan Kaw Kaw Day? Bagi yang tak berkesempatan untuk ke sana, jangan bersedih sebab Donna akan kongsikan kepada anda semua antara aktiviti menarik yang terdapat di sana, mana tahu lepas ni ada next upcoming event so anda boleh la get ready!

CONTINUE READING
Donna