Currently Browsing: style

Sesuai Ke Wanita Berusia Pakai Turban?

Zaman sekarang ni kalau orang makan pedas, kita pun sibuk nak try. Haa samalah juga dengan peredaran fesyen pada masa kini tambah lagi bagi kaum wanita, pantang nampak orang lain pakai sesuatu yang cantik dan unik anda pun turut terjebak. Tak dapat dinafikan ramai yang mengubah penampilan daripada tudung biasa kepada gaya turban yang semakin menjadi pilihan.

CONTINUE READING

Baju Kahwin Tak Nak Kembang & Ketat Sangat? Jom Tengok ‘Pattern Vogue’ A-Line

Kalau bab orang mengata kata umur 30-an baru nak kahwin siap buat grand-grand. Biarkan je lah. Kalau nak puaskan hati semua manusia memang tak dapat. Apa yang penting, majlis perkahwinan yang dibayangkan selama ini menjadi kenyataan. Cuma, kami ingin kongsikan dengan anda idea baju pengantin.

CONTINUE READING

Asyik ‘Style’ Sama Je, Kami Ada Idea Melilit Tudung Untuk Style 2020

Lilit sebelah kiri tak ngam, lilit sebelah kanan dah style macam selalu pakai pula, alahai.. Tak nakla asyik gaya tudung yang sama je. Nak la juga kelainan. Nanti tak adalah orang kata, asyik fesyen yang sama je lagipun ada sesetengah fabrik tudung tak sesuai untuk menggayakan lilitan yang selalu kita buat.

CONTINUE READING

Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumah tangga ni. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

CONTINUE READING

Gaya Datin Habis! Jom Tengok Koleksi ‘Spect’ Eina Azman

Apa yang menarik perhatian kami tentang Eina kali ni bukan resipi masakan atau gaya hidup dia yang mewah tapi koleksi cermin mata yang dia miliki. Ha, siapa yang nak bergaya ala-ala mak datin tu, bolehla usya pattern spect yang Eina gayakan ni.

CONTINUE READING
Donna