Currently Browsing: style

Rupanya 4 Gaya Rambut Ini Boleh Buat Anda Sakit Kepala! Patutlah!

Selain daripada darah tinggi, cedera atau cuaca terlalu panas. Cara kita menggayakan rambut pun memainkan peranan. Ini kerana, beberapa gaya rambut rupanya mencengkam akar rambut sehingga menyebabkan kita mengalami sakit kepala.

CONTINUE READING

Percaya Atau Tak, Penampilan Beri Kesan Pada Mood Bila Bekerja Dari Rumah

Lebih-lebih lagi, kita perlu mengamalkan norma baru. Lagilah perlu biasakan apa yang tak biasa. Jadi, kami telah menemubual beberapa individu yang bekerja di rumah bagaimana mereka selesaikan kerja mereka dengan jayanya walaupun itu bukan cara mereka bekerja.

CONTINUE READING

Sesuai Ke Wanita Berusia Pakai Turban?

Zaman sekarang ni kalau orang makan pedas, kita pun sibuk nak try. Haa samalah juga dengan peredaran fesyen pada masa kini tambah lagi bagi kaum wanita, pantang nampak orang lain pakai sesuatu yang cantik dan unik anda pun turut terjebak. Tak dapat dinafikan ramai yang mengubah penampilan daripada tudung biasa kepada gaya turban yang semakin menjadi pilihan.

CONTINUE READING

Baju Kahwin Tak Nak Kembang & Ketat Sangat? Jom Tengok ‘Pattern Vogue’ A-Line

Kalau bab orang mengata kata umur 30-an baru nak kahwin siap buat grand-grand. Biarkan je lah. Kalau nak puaskan hati semua manusia memang tak dapat. Apa yang penting, majlis perkahwinan yang dibayangkan selama ini menjadi kenyataan. Cuma, kami ingin kongsikan dengan anda idea baju pengantin.

CONTINUE READING

Asyik ‘Style’ Sama Je, Kami Ada Idea Melilit Tudung Untuk Style 2020

Lilit sebelah kiri tak ngam, lilit sebelah kanan dah style macam selalu pakai pula, alahai.. Tak nakla asyik gaya tudung yang sama je. Nak la juga kelainan. Nanti tak adalah orang kata, asyik fesyen yang sama je lagipun ada sesetengah fabrik tudung tak sesuai untuk menggayakan lilitan yang selalu kita buat.

CONTINUE READING

Potongan Rambut ‘Boy Cut’ Artis Hollywood Yang Seksi

Kita ni mana ada masa nak fefilling macam anak dara dulu. Banyak kerja rumah nak kena settle kan, lagi-lagi bila dah berumah tangga ni. Salah satu cara nak memudahkan diri kita jaga rambut adalah menggayakan rambut dengan potongan pendek.

CONTINUE READING
Donna