Currently Browsing: sisi selebriti

Sisi Selebriti: Dato Hattan

Dalam kalangan pembaca Donna pasti ada yang meminati penyanyi lejen tanah air ni kan? Mana taknya, vokal suaranya membuat kita mendalami lirik lagu yang dialunkan. Jom kita lihat video berikut untuk ketahui lebih lagi tentang Dato Hattan.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Ramlah Ram

Pasti ramai peminat Ramlah Ram dan merindui dirinya. Jangan risau, jom lihat video di bawah untuk selongkar sisi lain penyanyi bersuara merdu ni. Mana taknya, hampir kesemua lagu beliau semua popular pada zaman 80an dan sehingga kini masih lagi diterima baik oleh industri tanah air dan orang ramai.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Ini Rupanya Rahsia Afgan

Terima kasih cinta, untuk selamanya…Haa masih terngiang-ngiang lagi lagutu dalam hati kan, tak pernah jemu. Kalau tengok penyanyi dia bukan setakat suara sedap tambah pula dengan rupanya yang handsome lagi cair dibuatnya hiks! Dengar cerita banyak rahsia Afgan ni yang peminat tak tahu. Haa tunggu apa lagi, jom tengok video dibawah.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Zahiril Adzim

Selepas bergelar seorang suami dan bapa, nama pelakon Zahiril Adzim semakin sunyi dalam bidang industri tapi bukan bermakna dirinya tidak ingin terlibat langsung dalam bidang lakonan lagi cuma sekarang dirinya sibuk dengan perniagaannya. 

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Dayana Roza

Pelakon jelita, Nur Dayana Kamsun atau lebih dikenali dengan nama popular Dayana Roza. Dia yang mempunyai personaliti kewanitaan dan memiliki bentuk badan yang cantik lagilah sering mendapat perhatian orang ramai. Yelah, muka cantik, ada bakat pula tu, Miss Perfect!

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Fazura

Pelakon, penyanyi dan usahawan, Fazura terkenal dengan personaliti kewanitaan sering mendapat perhatian orang ramai. Tambah pula, memiliki suami yang handsome, lagilah netizen merasakan dirinya bertuah. Yelah, muka cantik, dapat pula suami yang handsome dan romantis. Perempuan mana yang tak nak? 

CONTINUE READING
Donna