Currently Browsing: shopping

Sogo KL Beroperasi Hujung April?

Kerajaan mula memberi kelonggaran kepada rakyat. Antaranya, satu isi rumah dibenarkan dua orang keluar di mana sebelum ini hanya seorang saja.  Apa yang menarik perhatian kami lagi apabila seorang pengguna twitter yang ingin menggunakan nama samaran @_joni_joni memuat naik sekeping gambar tentang pemberitahuan pembukaan Sogo KL pada 30 April ini.

CONTINUE READING

Wanita & Belanja : Kenapa Mereka Suka Simpan Resit?

Harini apa kata anda buat 'spotcheck' dekat kawan-kawan, tengok purse mereka ada tak terselit resit-resit lama? Memang tak dapat dinafikan wanita ni sikapnya suka belanja lepas tu ia menjadi satu habit untuk menyimpan resit belanja sehingga penuh sampai tak nampak duit dalam purse hiks. 

CONTINUE READING

Anggaran 10 Maut Setiap Hari, Kanser Ini Antara Yang Paling Agresif Di Malaysia

Mendengar namanya disebut sahaja sudah gerun rasa di hati. Antara penyakit yang paling ditakuti kerana ia mampu membunuh. Kenyataan ini bukan mahu menakut-nakutkan, akan tetapi ia adalah realiti pahit yang harus ditelan kerana saban hari jumlah mereka yang disahkan menghidapi penyakit kanser semakin bertambah.

CONTINUE READING

Pasar ‘Online’, Bukan Pasar Biasa-Biasa

Anda ada barang-barang lama yang tak terpakai tapi nak dijual kerana masih elok dalam simpanan? Oh, atau anda sedang mencari item preloved yang murah, berkualiti dan masih dalam keadaan baik?

CONTINUE READING

Sibuk ‘Shopping’ Raya? Jangan Lupa Rebut 10 Malam Terakhir Ramadan

Eh dah nak raya? Haa sedar tak sedar dah masuk 10 malam terakhir ramadan.

CONTINUE READING

‘Bonding Time’.. Jom Ajak Ibu Anda Lakukan 3 Aktiviti Menarik Ini

Hari ibu semakin hampir, bagi anda yang tidak ada peluang untuk membeli hadiah atau kehabisan idea nak bagi apa jangan sedih sedih. Why not anda bawa ibu anda pada hari istimewa tersebut dengan aktiviti yang Donna kongsikan, jom tengok apa yang menarik.

CONTINUE READING
Donna