Currently Browsing: seronok

Kongkong & ‘Monitor’, Apa Beza Dua Ni?

Belum apa lagi, dah menuduh yang bukan-bukan dan lebih teruk lagi, melenting sehingga timbul pergaduhan. Tak dapat dinafikan tindakan ini tak sihat dalam hubungan. Tak kira la suami atau isteri, keduanya harus elakkan daripada melakukan tindakan sebegini.

CONTINUE READING

Bukan Lagi Seperti Dulu, Kini Desaru Kota Tinggi Banyak Tempat Yang Menarik!

Maklumlah, kawasan ni agak pendalaman dan jarang pengunjung tahu kewujudan tempat ini. Baru-baru ini, kami telah dibawa pusing sekitar Kota Tinggi, Johor oleh pihak Lembaga Kemajuan Johor Tenggara (Kejora). Di sana, kami melihat banyak keindahan alam. Bagi yang sukakan alam semulajadi dan pemandangan yang cantik, Kota Tinggi adalah tempat yang tepat! Antara tempat menarik yang anda boleh lawati adalah….

CONTINUE READING

Tindakan Lelaki Ini Minta Kawan-Kawan Nyanyi Hari Lahir Untuk Ibunya Undang Sebak Netizen

Begitulah yang dilakukan salah seorang selebriti media sosial, Jabir Meftah bila tiba hari jadi ibunya. Video berdurasi 21 saat ini menunjukkan dia dan rakan-rakannya lebih kurang lebih 30 orang yang berada di kedai makan menyanyikan lagu hari jadi untuk ibunya ketika membuat video call.

CONTINUE READING

Mana Lagi Best Untuk Melancong ‘Open Trip’ Atau ‘Private Trip’?

Kalau anda buka je media sosial, pasti anda dapat lihat iklan atau pakej percutian yang ditawarkan oleh pelbagai agensi pelancongan yang murah sama ada di dalam negeri atau di luar negeri. Bagi yang belum berkahwin mungkin anda tidak mempunyai masalah atau dilema untuk memilih  sama ada private trip atau open trip.  Tapi bagi mak-mak dekat luar sana tu mesti anda ingin memilih yang dapat memberi keselesaan buat keluarga anda. Haa kalau nak tahu, jom tengok perkongsian di bawah! 

CONTINUE READING

Spot Best Di Langkawi Untuk Percutian Bersama Anak

Pejam celik, pejam celik dah nak hujung tahun rupanya. Pantasnya masa berlalu sehingga tak sedar yang cuti sekolah pun semakin hampir. Pasti ramai sahaja ibu bapa yang mengambil cuti meluangkan masa bersama anak untuk travel ke destinasi-destinasi menarik. Untuk anda yang belum lagi mempunyai destinasi untuk dituju bersama anak, moh le ke Langkawi.

CONTINUE READING

Anak Tarik Muka? Jom Bawa Mereka Ke Tempat Ni Memang Unik Habis

Sekali sekala kena lah juga keluar berjalan, baru produktif dan mereka boleh meneroka sesuatu yang baru. Bukan itu sahaja, bila anak bawa mereka keluar bersama secara tidak langsung mereka akan belajar sesuatu yang baru. Anda pun boleh la cuci mata sekali hiks! Jom kali ni Donna cadangkan anda bawa anak-anak bermain dan berseronok di tempat ini.

CONTINUE READING
Donna