Currently Browsing: seksual

Bukan Unsur Mistik! Aroma Bunga Sundal Malam Mampu Buat Pasangan Lebih Ghairah

Sebut sahaja bunga harum sundal malam pasti ia akan mengingatkan anda tentang filem seram yang dibintangi oleh Maya Karin pada tahun 2004. Untuk pengetahuan anda, bunga ini tiada kena mengena dengan unsur mistik atau kisah seram pun dan ramai yang belum tahu bahawa kelebihan aroma bunga sundal malam ini amat bagus untuk hubungan suami isteri.

CONTINUE READING

Betul Ke Saiz Payudara Semakin Besar Jika Anda Tidak Memakai Bra?

Pernah rasa tak payudara anda ‘lemas’ dan berpeluh? Haa bila dah seharian asyik bertutup je mesti lega kan kalau di rumah anda tidak memakai bra tambah lagi bila tidak berbaju memang nikmat dan selesa. 

CONTINUE READING

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Hilang Nafsu Makan! Wanita Kurus Perlu Berhenti Amalkan Minum ‘Chia Seed’

Bila bab nak cantik ni macam-macam perkara wanita sanggup lakukan sebagai contoh amalkan minuman jamu dan makan ‘supplement’. Haa bukannya tak boleh nak amalkan semua tu, tapi anda perlu tahu kebaikan dan keburukannya walaupun ia terbukti berkesan dalam aspek kecantikan. 

CONTINUE READING

Berhenti Letak Harapan Tinggi Dalam Perkahwinan, Lebih Baik ‘Enjoy The Moment’!

Sifat wanita memang tak lari daripada ‘perfection’ dan sangat terperinci orangnya. Begitu juga dengan sebuah perkahwinan, kebanyakan wanita sering meletakkan high expectation berbanding kaum lelaki. Haa sebab itu lah wanita mudah kecewa, percaya tak? Ini kerana apabila sesuatu hubungan tidak berjalan dengar lancar, maka diri sendiri yang makan hati. 

CONTINUE READING

‘Don’t Take For Granted’! Penting Ada Persetujuan Setiap Kali Nak ‘Bersama’

Don’t take for granted! Mungkin ramai yang menganggap bahawa sebuah perkahwinan adalah salah satu cara untuk membolehkan pasangan untuk bersama dan melakukan aktiviti seksual, memang benar. Tetapi sexual consent atau keizinan seksual mungkin agak janggal untuk dibicarakan bagi yang sudah mendirikan rumahtangga. Sedangkan anda perlu tahu bahawa ia tetap memerlukan persetujuan diantara suami dan isteri bersama. 

CONTINUE READING
Donna