Currently Browsing: resort

Suasana Romantis Berbulan Madu, Tempah Resort Di Atas Air?

Zaman sekarang nak pergi mana-mana semuanya pakai duit yang banyak. Pening lah macam ni! Nak pergi bercuti luar negara kena plan cuti awal-awal, nanti tak dapat cuti dah kena cancel pula tiket flight. Kesian dekat pasangan, baru nak berbulan madu untuk kali kedua, dah tak jadi. Tapi buat nak pergi jauh-jauh, hello dekat Malaysia ni pun ada tempat menarik malah anda juga boleh berjimat. 

CONTINUE READING
Donna