Currently Browsing: resepsi

Nak Majlis Kahwin ‘Simple’ & Unik? Tema Rustik Kemelayuan Adalah Pilihan Tepat

Mesti tak dapat bayangkan macam mana hasil tema rustik ni kan? Tak apa, kami ada beberapa gambar pasangan pengantin yang telah menggunakan tema ini ketika majlis resepsi perkahwinan mereka. Cantik sangat! Mungkin dengan senarai gambar pelamin bertemakan rustik dibawah ni boleh beri anda inspirasi atau idea dan dapat memberi bayangan betapa cantiknya pelamin anda nanti menggunakan tema ini.

CONTINUE READING

3 Bulan Mendirikan Rumah Tangga, Elfira Loy Sanding Untuk Kali Kelima?

Mengadakan majlis kahwin sebanyak tiga hingga empat kali memang grand. Tapi jika sampai lima kali majlis perkahwinan, hm dah dikira ‘terlalu mewah’ atau nak show off banyak sangat duit ke tu?

CONTINUE READING
Donna