Currently Browsing: putus

Terlalu Berusaha Memenangi Hati Pasangan Boleh Buat Depresi!

Hubungan tidak stabil ini dikaitkan dengan beberapa faktor. Antaranya ialah kurang komitmen terhadap hubungan yang dibina dan komunikasi  buruk sesama pasangan.

CONTINUE READING

Belanja Sampai Beribu Akhirnya Putus! 3 Kategori Wanita Ini Tak Boleh Ajak ‘Dating’

Bila buka je media sosial pasti akan ada cerita-cerita menarik yang mampu membuat kan anda tertarik baca tambah lagi kalau bab bercinta atau hubungan orang. Haa dengar cerita baru-baru ni tular seorang lelaki yang berkongsi kisah tentang teman wanitanya yang mendapat perhatian ramai pengguna Facebook kerana ramai yang rasa tindakan dan perangai wanita tersebut memang tak masuk akal! 

CONTINUE READING

“Awak Masih Sayang Saya?” Ramai Wanita Susah Nampak Tanda Lelaki Cinta Pasangannya

Ramai yang menganggap hati lelaki keras seperti batu, tapi sekali dah bercinta tiba-tiba boleh jadi selembut kapas gitu! Sekeras mana pun lelaki, pasti akhirnya mereka akan menangis juga kerana insan yang mereka sayang tetapi wanita don't take for granted . Jika si dia bersungguh-sungguh untuk menghalalkan anda dan melakukan sesuatu perkara dengan rela hati, maka anda tidak salah pilih pasangan hidup.

CONTINUE READING
Donna