Currently Browsing: perempuan

“Kita Perempuan Kena Sentiasa Bersedia” – Fasha Sandha

“Jadi perempuan kena la kuat supaya tak ada orang tindas kita. Paling penting sekali, kena bekerja dan simpan duit dalam bank supaya kita tetap bersedia apa juga ujian yang mendatang. Biarkan apa orang nak kata, jangan ambil kisah kerana hidup ni sekejap je. Cuma yakinlah setiap kepahitan yang dilalui pasti akan ada kemanisan,”  tulisnya.

CONTINUE READING

#TheBawang: Pasangan Lebih Muda?

Untuk minggu ini siri The Bawang akan berkongsi pendapat bila umur pasangan lebih muda. Apalah pendapat tu ye? Ada sajalah benda nak dibualkan. Jom saksikan video di bawah.

CONTINUE READING

Tahniah! Zed Zaidi Dapat Anak Kembar

Pelakon yang cukup dikenali menerusi drama Sembilu Kasih Zed Zaidi meluahkan rasa syukur apabila isterinya, Natalia Mustafa Kamal selamat melahirkan anak kembar perempuan, tengah hari Selasa.

CONTINUE READING

Idea ‘Mix & Match’ Baju Untuk Ke Open House

Sekarang ni jangan pening-pening lagi sebab kami akan bantu anda mix and match kan baju mengikut warna dan corak yang sesuai dengan fesyen semasa bila nak pergi open house. Maklumlah hujung minggu je dalam bulan Syawal ni mesti banyak jemputan rumah terbukakan? Mestilah nak cantik dan nampak vogue!

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Kaka Azraf ‘Nervous’ Nak ‘Reveal Gender’ Anak?

Bawa aku pergi, pacu laju laju kita lari dari realiti…

CONTINUE READING

Senarai Hadiah Untuk Ratu Hati Di Hari Ibu

12 Mei pun bakal tiba beberapa hari saja lagi, pasti ada segelintir daripada pembaca Donna masih tergaru-garu kepala lagi nak bagi apa pada si ratu hati kan? Nah! Jangan risau kerana kami ada beberapa senarai idea hadiah yang menarik untuk ibu anda. Antaranya…

CONTINUE READING
Donna