Currently Browsing: pengacara

“Jangan Selalu Mencarut….” – Pesanan Ringkas Cik B Buat Azwan Ali

Susulan daripada video tersebut, Dato Seri Vida memuat naik satu kenyataan lagi menerusi laman instagram miliknya dengan mengatakan walaupun Diva AA membuat permohonan maaf secara terbuka sebelum 48 jam, tidak semestinya saman tidak dikenakan keranacara minta maaf Diva AA dikatakan tidak ikhlas.

CONTINUE READING

Perkongsian Neelofa Bila Pasangan Tinggalkan Dirinya

Siapa je tak rasa sakit bila ditinggalkan betul tak? Sampai ada yang tak keluar bilik seminggu, tak makan, tak mandi dan tak bergaul dengan siapa pun. Hanya ditemani dengan air mata dan hati yang lara. Tak salah nak merasa sedih sebab Maha Pencipta dah titipkan perasaan sedih pada setiap hati manusia cuma jangan berlebihan. Bila sekali berada di bawah, cuba bangun 10 langkah untuk ke hadapan.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Qi Razali Nak Kahwin?

Bukan hanya berbakat sebagai pemain dram, malah selebriti ini juga mempunyai bakat dalam bidang pengacaraan dan lakonan dimana dia menjadi terkenal dalam rancangan Destinasi Bajet yang menjadi ikutan di 8tv.

CONTINUE READING

Jangan Jadikan Saiz Badan Alasan Untuk Tidak Berfesyen, Tengok Gaya Sherry Al Hadad

Bila berfesyen ni tak semestinya tubuh badan yang ramping baru boleh kelihatan cantik. Asalkan anda tahu cara mix and match warna dan berani menggayakan, itu sudah cukup buat penampilan anda cukup menyerlah. Cuma bagi yang berhijab mungkin anda perlu tahu dan pandai menggayakan tudung yang up-to-date serta tahu mix and match warna tudung dan pakaian.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Fauziah Ahmad Daud

Sebut je Ogy Ahmad Daud tak ada siapa yang tak kenal. Semua orang kenal, seorang seniwati yang sangat berbakat. Semuanya tugas digalas dengan baik tidak kira sama ada dalam bidang nyanyian, pelakon, mengacara, pengarah dan juga penerbit. Wah! Bukan calang-calang wanita.

CONTINUE READING

Rumah Tangga Natasha Hudson Berakhir Kali Keempat

Rumah tangga pelakon Natasha Hudson sekali lagi dilanda badai selepas pelakon itu memberi bayangan ia sudah berakhir. Sekalipun enggan mendedahkan punca perceraian, Natasha menjelaskan rumah tangga yang dibina Disember tahun lalu itu dipenuhi dengan penipuan dan permainan mental.

CONTINUE READING
Donna