Currently Browsing: pencuci mulut

Donna’s Pick : Crème De La Crème

Donna’s Pick adalah satu program yang memaparkan pelbagai jenis makanan pencuci mulut yang sesuai untuk penonton Donna. Episod kali ini sedikit berbeza kerana Arafah dan Fiona yang akan mengendali episod kali ini. 

CONTINUE READING

Lazat Dan Berkrim! ‘Italian Dessert’ Panna Cotta Mampu Sejukkan Tekak Pada Musim Panas

Bosan lah kalau asyik hidang makanan yang sama je betul tak? Kadang-kadang bila ada sebarang majlis ‘potluck’ di pejabat mesti anda kehabisan idea nak masak apa.  Mahu sesuatu yang simple tapi sedap, haa agak-agaknya apa resepi mudah anda boleh lakukan ye? Bila tengahari pasti cuaca panas dan bahang, jadi apa kata anda cuba sejenis hidangan pencuci mulut daripada yang berasal dari Itali. Wah kelas kan! 

CONTINUE READING

Donna’s Pick: Meteora Cafe

Kali ini, mereka ke sebuah Kafe diberi nama Meteora yang terletak di USJ 9. Saksikan video di bawah untuk ketahui beberapa menu yang terpilih untuk dijadikan menu hidangan. Pastikan kekal bersama Donna’s Pick pada minggu hadapan di  Donnatube.

CONTINUE READING

Donna’s Pick: A Pie Thing

Ayuh saksikan rancangan ini bersama pengacara tetap, Fiona Aedil dan tetamu undangan pada minggu ini, Farah. Episod kali ini, mereka ke sebuah Kafe diberi nama KindKones Cafe. Saksikan video di bawah untuk ketahui beberapa menu yang terpilih untuk dijadikan menu hidangan.

CONTINUE READING

Donna’s Pick: KindKones

Saksikan rancangan ini bersama pengacara tetap, Fiona Aedil dan tetamu undangan pada minggu ini, Aimie Zainudin. Episod kali ini, mereka ke sebuah Kafe diberi nama Kindkones Cafe. Saksikan video di bawah untuk ketahui beberapa menu yang terpilih untuk dijadikan menu hidangan.

CONTINUE READING

Donna’s Pick : HAN BING

Annyeonghaseyo! Eh dah kenapa tiba-tiba demam korea pulak ni. Haa ingat drama korea je ke yang ada, kali ini Donna’s Pick memilih restoran Han Bing sebagai dessert pilihan kerana yang menariknya pencuci mulut ni sangat terkenal di negara Korea. Jadi tunggu apa lagi, jom tonton video dibawah!

CONTINUE READING
Donna