Currently Browsing: pelakon

Jangan Jadikan Saiz Badan Alasan Untuk Tidak Berfesyen, Tengok Gaya Sherry Al Hadad

Bila berfesyen ni tak semestinya tubuh badan yang ramping baru boleh kelihatan cantik. Asalkan anda tahu cara mix and match warna dan berani menggayakan, itu sudah cukup buat penampilan anda cukup menyerlah. Cuma bagi yang berhijab mungkin anda perlu tahu dan pandai menggayakan tudung yang up-to-date serta tahu mix and match warna tudung dan pakaian.

CONTINUE READING

Ayu Raudhah Tunai Umrah Bersama Suami

Pelakon Ayu Raudhah berangkat ke Tanah Suci bagi mengerjakan ibadah umrah bersama suaminya yang juga pemain bola sepak kebangsaan, Zaquan Adha hari ini. Pemain bola sepak yang berusia 32 tahun itu turut mengambil kesempatan memohon maaf kepada semua kenalan sekiranya terdapat kesalahan atau kesilapan yang dilakukan selama ini melalui laman Instagram miliknya.

CONTINUE READING

“You Can’t Buy Love…” – Nasihat Dari Sherry Ibrahim

Nasihat yang berbaur perasaan sayang antara manusia sebelum terlambar telah mendapat perhatian pengikutnya. Apalah yang Sherry sampaikan tu?

CONTINUE READING

Gaya Datin Habis! Jom Tengok Koleksi ‘Spect’ Eina Azman

Apa yang menarik perhatian kami tentang Eina kali ni bukan resipi masakan atau gaya hidup dia yang mewah tapi koleksi cermin mata yang dia miliki. Ha, siapa yang nak bergaya ala-ala mak datin tu, bolehla usya pattern spect yang Eina gayakan ni.

CONTINUE READING

Sisi Selebriti: Syafiq Kyle

Menjadi hero gadis-gadis selepas membintangi drama bersiri Nur. Siapa lagi kalau bukan pelakon kacak Syafiq Kyle. Sekarang ni, apa saja drama atau filem yang dia bintangi pasti akan meletup! Dalam kalangan pembaca Donna ni, pasti ada yang meminati Syafiq Kyle kan? Ha.. Baru-baru ni kami berjumpa dengan dirinya dan telah mengorek sedikit rahsia. Nak tahu lebih tentang diri dia, jom lihat video berikut.

CONTINUE READING

Sweet Habis Mawar Rashid Dan Raf Yaakob Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke-2

Pasangan selebriti, Mawar Rashid dan Raf Yaakob cukup dikenali sebagai pasangan yang ‘sweet couple’. Tambah pula selepas kehadiran si comel, Raden Rafael. Baru-baru ini pelakon drama Raisha 2 itu sempat berkongsi foto dan video di Intagram miliknya sempena dua tahun usia perkahwinan mereka. Bersemuttt sangat!

CONTINUE READING
Donna