Currently Browsing: pakaian

Cara Mencuci Pakaian Ini Dengan Betul Selepas Memakainya

Cara terbaik untuk membasuh bra adalah menggunakan tangan saja tapi jika anda ingin menggunakan mesin basuh, Forte menegaskan untuk mengasingkan bra dengan pakaian lain dengan menggunakan beg jaring.

CONTINUE READING

“Mak Mertua Tak Marah Ke?” – Izara Aishah Bidas Netizen Pertikai Penampilannya

Dirinya tetap menjadi perhatian orang ramai. Mana tidaknya, sudahlah cantik, berbakat pula tu. Kalau bab berfesyen memang nombor satu! Pakailah apa saja pun mesti vogue. Lagipun dirinya menantu kepada penyanyi hebat nombor satu tanah air, Dato’ Siti Nurhaliza, memang terpalit sekali la populariti tu.

CONTINUE READING

Fesyen Minimalis Untuk Hujung Minggu

Fesyen minimalis adalah fesyen yang tidak sarat dengan corak dan warna pakaian tidak lebih dari dua tona. Cukup dua atau satu. Jika inginkan penampilan nampak minimalis, elakkan dari memilih pakaian yang beropol, sarat dengan bunga dan mempunyai pelbagai warna pada satu penampilan. Minimalis ni simple tapi nampak ‘mahal’ walaupun harga baju tak mahal mana.

CONTINUE READING

“Rekaan Bahagian Lengan Baju Ni Menceritakan Kisah Neelofa…” – Rizalman

Jadi, pada malam itu Neelofa atau lebih mesra dengan panggilan Lofa telah menggayakan hasil air tangan rekaan dari pereka fesyen terkenal iaitu Rizalman. Fuh! Ingatkan Lofa menyarung baju dari rekaan pereka luar negara tapi apa maksud disebalik maksud baju tersebut?

CONTINUE READING

“Keep Slayin’ Scha!” – Netizen Puji Fesyen Scha Alyahya Ketika Di Luar Negara

Bukan nak menyibuk apa yang Scha buat di sana tapi kami tertarik dengan penampilannya. Salah seorang pengguna twitter turut mengakui Scha semakin cantik dan kelihatan lebih berani dalam berfesyen. Kalau dah pergi majlis yang sama dengan Neelofa, memang hebat lah tu! Jom lihat fesyennya sepanjang di sana..

CONTINUE READING

Seakan Berbogel! Terkilan Dilabel Sebagai Wanita Akhir Zaman, Ini Jawapan Pedas Stacy

Siapa tak kenal Dance Queen Malaysia, bila tengok sahaja persembahan tariannya memang meremang bulu roma! Ummu Syaikhah Stacy Anam atau lebih dikenali sebagai Stacy tak pernah menghampakan penonton setiap kali buat persembahan di mana-mana konsert atau pun anugerah berprestij. 

CONTINUE READING
Donna