Currently Browsing: orgasme

Betul Ke Saiz Payudara Semakin Besar Jika Anda Tidak Memakai Bra?

Pernah rasa tak payudara anda ‘lemas’ dan berpeluh? Haa bila dah seharian asyik bertutup je mesti lega kan kalau di rumah anda tidak memakai bra tambah lagi bila tidak berbaju memang nikmat dan selesa. 

CONTINUE READING

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Nak Isteri Puas? Suami Kena Pandai Bezakan Klitoris Dan G-Spot

Jika bercakap sahaja tentang rasa kepuasan bersama pasangan mungkin bagi lelaki ia perkara yang mudah untuk dilakukan tetapi tidak semudah bagi wanita. Mungkin terdapat beberapa wanita yang mencapai orgasme dengan penetrasi vaginal atau rangsangan stimulasi daripada G-spot. 

CONTINUE READING

Meramas Manja Di Awal Pagi? Tiada Suami Yang Akan Menolak Kejutan Ini

Well it’s normal! Pernah tak anda terlihat pasangan tua yang masih bermesra sehingga kini, pasti ada rahsia disebaliknya betul tak? Sebenarnya tiada rahsia pun, cuma anda atau pasangan kena berusaha untuk beri kejutan dalam apa jua cara bagi mengembalikan kehangatan ketika bersama. Baru lah rumahtangga tak goyah dan dapat perhatian sepenuhnya! Nak tahu macam mana caranya, jom lihat perkongsian di bawah. 

CONTINUE READING

3 Sentuhan Hebat Mampu Buat Pasangan Rasa Puas Dan Nikmat!

Bagi wanita hidup sebagai pasangan suami isteri ni merupakan saat paling bahagia. Bila penat balik kerja dapat peluk suami mesti rasa lega. Haa anda tahu tak sebenarnya setiap sentuhan suami pada isteri mempunyai makna yang tersendiri tau. Begitu juga dengan sentuhan anda buat suami. 

CONTINUE READING

Bosan Asyik Baring? Ajak Suami Cuba 4 Posisi Berdiri Yang Buat Anda Semakin Ketagih

Selalunya kalau anda atau suami yang ajak untuk bersama pada malam hari mesti rasa tak sabar nak masuk bilik kan hiks! Haa tapi jangan terburu-buru terus baring sebab hubungan intim ni boleh dilakukan dalam pelbagai posisi. Pernah terfikir tak untuk melakukannya dalam keadaan berdiri? Posisi berdiri ni sebenarnya membuatkan hubungan anda bersama suami semakin hangat dan lebih menarik tau. 

CONTINUE READING
Donna