Currently Browsing: musim sejuk

Barang Ni Wajib Anda Bawa Untuk Melancong Pada Musim Sejuk

Yes musim sejuk datang lagi masa ni lah anda perlu ambil peluang untuk melancong di luar negara! Haa Donna tahu kebanyakannya ramai yang tidak tahan sejuk, walaupun hujan atau pasang aircond mesti cepat-cepat dah tarik selimut berselubung. Tapi bagi yang sukakan sejuk dan ingin mengembara pada musim winter ini barang yang anda perlu bawa. Jangan sampai beku kat sana sudah! 

CONTINUE READING

Sejuk- Sejuk Dapat Minum Coklat Panas Memang Layan, Nak Senang Ikut Je Resepi Ni

Selalunya kalau musim hujan ni pasti anda mahu sesuatu makanan atau minuman yang hangat dan mampu mengurangkan rasa sejuk tu, betul tak? Selain makan mi segera dapat minum coklat panas pun sedap, tambah lagi sekarang kan musim hujan. Haa tak perlu nak susah-susah beli dekat kedai luar, dengan menggunakan serbuk koko anda boleh dapat minuman hot chocolate rasanya macam ala-ala dekat Starbucks gitu! 

CONTINUE READING

Bukan Setakat Sedap Tapi ‘Confirm’ Kenyang, Ni Makanan Wajib Anda Cuba Di Busan!

Bagi yang pernah menonton filem korea tu, pasti anda tidak akan terlepas dimana ada babak mereka berhenti di tepi jalan untuk mencuba makanan ‘street food’. Haa dah la musim sejuk lepastu makan pula sesuatu yang panas memang feeling habis! Anda pun mula lah terliur kan hiks. Donna faham, makanan korea ni memang sudah menjadi pilihan masyarakat Malaysia dan ramai yang tidak melepaskan peluang untuk melancong ke sana bagi merasai sendiri keenakan kepelbagai hidangan di sana. 

CONTINUE READING

Tempat Luar Biasa Yang Anda Boleh Pergi Di Melbourne

Nak feeling-feeling dengan suami? Jangan malu, bukan selalu ada masa bersama.

CONTINUE READING

Mini Switzerland Di Kashmir Tempat Wajib Untuk Anda Lawati

Zaman sekarang memang sudah menjadi kegilaan orang ramai untuk melancong ke Kashmir kerana keindahan tempatnya yang dapat menenangkan fikiran anda jika ke sana.

CONTINUE READING

‘Stylo’!Pakaian Musim Sejuk Nora Danish Ketika Bercuti Di Jepun

Bagi sesetengah orang, bergaya atau berfesyen ketika musim sejuk agak sukar kerana anda memerlukan baju tebal untuk berada di luar. Pilihan baju sejuk juga mungkin terhad dan rata-rata kita hanya membawa dua atau tiga helai baju sejuk tebal yang akan dipakai berulang kali. Namun, bagi Nora ia bukan satu masalah. Ha, lihat sahajalah fesyen yang dikongsikannya di instagram. Meletop macam artis! Eh, dah memang artis kan. Hiks!

CONTINUE READING
Donna