Currently Browsing: muka

Tak Reti Nak Pakai ‘Eyeliner Cat Eye’, Ikut Cara Genius Ni Kan Lebih Mudah

Haa bab solekan ni wanita memang power, biasa lah nak cantik mesti kena ada effort baru lah anda akan tampil yakin dan ceria setiap hari. Tapi ramai diantara anda yang masih lagi belum tahu bagaimana teknik sebenar  untuk memakai eyeliner dengan betul. Celak mata ni penting tau kerana ia akan membuatkan wajah anda segar dan tidak kusam. 

CONTINUE READING

Emosi Tidak Stabil Mampu Buatkan Kulit Wajah Anda Lebih Sensitif

Apa sahaja masalah berkaitan dengan kulit wajah pasti anda akan mencari jalan untuk membeli produk yang boleh menyelesaikannya. Tapi adakah ia memberi jaminan dan memberi kesan bagus pada kulit wajah anda? Seperti yang anda tahu kulit wajah manusia mempunyai pelbagai bahan termasuklah kolagen semula jadi. 

CONTINUE READING

Awas Jika Anda Ada Bintik Putih Ini Di Wajah!

Bila ada bintik putih bawah mata rasa macam nak picit je! Haa itu bukannya jerawat ye seperti yang ada sangkakan tapi ia adalah biji kolesterol atau lebih dikenali sebagai milia seeds . Walaupun dah guna pelbagai produk, masih tidak hilang? Haa jangan risau buat para wanita di luar sana kerana Donna akan kongsi kan pada anda cara mudah untuk hilangkannya. 

CONTINUE READING

Jangan Pakai Boh Je Basuh Muka!

Bagaimana cara anda mencuci wajah? Sekadar basahkan muka, tonyoh-tonyoh dengan sabun dan bilas? Apa kata guna teknik yang betul, barulah wajah boleh kekal sihat, segar dan berseri. Jom kita kenal pasti langkah-langkah yang betul berikut

CONTINUE READING

Tegang & Gebu! Jom Sertai Peraduan Rawatan Wajah Donna!

Perasan tak makin umur kita berusia, pipi wajah makin kendur atau jatuh. Bukan tu je, kedutan pada wajah pun mula jelas kelihatan, alahai! Suami kat sebelah pula maintain handsome, nanti orang kata kita ni mak suami kita pula. Tak nak! Tak nak! Tak nak!

CONTINUE READING

Kalau Serius Nak Hilangkan Jeragat, Wajib Tahu Punca Terlebih Dahulu

Bayangkan kalau dah pakai makeup tebal pun masih lagi nampak tompok-tompok hitam di muka, memang stress dibuatnya! Perkara paling yang ditakuti oleh wanita adalah jeragat, iyalah jeragat ni kalau sekali tumbuh dan tak dirawat mesti akan merebak lagi. Tapi sampai bila nak makeup tebal, tak penat ke? 

CONTINUE READING
Donna