Currently Browsing: meriah

Senarai Lagu Hindustan Yang Mampu Meriahkan Suasana Majlis Perkahwinan Anda

Untuk memudahkan kerja pasangan raja sehari dari nak memikirkan senarai lagu apa nak dimainkan, kami ambil langkah dengan menyenaraikan lagu hindustan yang dapat memeriahkan majlis perkahwinan anda. Tak perlu nak pening fikir, ambil je senarai dekat sini.

CONTINUE READING

‘Berperang’ Mak Mak Nak Hasilkan Baju Unik Hari Kemerdekaan Si Kecil

Apa yang lebih menarik perhatian kami apabila tular beberapa keping gambar comel anak kecil menggayakan baju hari kemerdekaan dan barisan hadapan yang telah berbakti pada masyarakat dan negara. Jom tengok!

CONTINUE READING

Meriahkan Sambutan Hari Lahir Si Kecil Ketika Pandemik Dengan 6 Idea Menarik Ini!

Sambutan hari lahir atau birthday celebration untuk si kecil boleh diibaratkan sebagai satu perkara yang agak besar dan penting untuk mereka. Bukan apa,  sama seperti kita ketika masih kecil dulu disambut dengan begitu meriah lagi dan telah pun menjadi satu kenangan yang mengukir senyuman apabila teringat.

CONTINUE READING

Terserlah Kebahagiaan! Pelakon ‘Cucu Tauke Beras’ Akhirnya Bersatu Dengan Pilihan Hati

Lagi sekali, berita gembira buat peminat selebriti tanah air apabila pelakon wanita yang pernah membawa watak sebagai cucu tauke beras kini sah bergelar isteri kepada Aiman Hakim pada tarikh keramat iaitu 20.2.2020. Seperti mana yang anda tahu pasangan sejoli ini mengikat tali pertunangan pada 8 jun setelah hampir tujuh bulan menyelami hati masing-masing dan berkongsi rasa kasih sayang bersama.

CONTINUE READING

Fuhh! Persembahan Terbaik Peminat M Nasir Siap Berdiri Nyanyi Bersama Lagi

Siapa tak kenal sifu legend kita yang sering membawa lagu-lagu asyik dan pernah menggamit seni muzik tanah air, tak lain tak bukan penyanyi terkenal iaitu M Nasir yang baru sahaja selesai mengadakan Konsert Satu Hikayat 40 Tahun Perjalanan. Bukan mudah selama empat dekat berkarya dalam industri muzik bagi menghiburkan peminat dengan karyanya, namun dalam tempoh tersebut dia berjaya mengadakan acara gilang gemilang dan berkongsi rasa bersyukur kepada peminat-peminat yang lain. 

CONTINUE READING

Meriahnya Kaw Kaw Day! Bukan Setakat ‘Shopping’ Je Siap Ada Demo Masakan Sekali

Cuti hujung minggu dah pun berlalu, haa.. anda semua berpeluang tak berkunjung ke My Town Cheras bersama keluarga sempena dengan Kaw Kaw Day? Bagi yang tak berkesempatan untuk ke sana, jangan bersedih sebab Donna akan kongsikan kepada anda semua antara aktiviti menarik yang terdapat di sana, mana tahu lepas ni ada next upcoming event so anda boleh la get ready!

CONTINUE READING
Donna