Currently Browsing: maya karin

Bukan Unsur Mistik! Aroma Bunga Sundal Malam Mampu Buat Pasangan Lebih Ghairah

Sebut sahaja bunga harum sundal malam pasti ia akan mengingatkan anda tentang filem seram yang dibintangi oleh Maya Karin pada tahun 2004. Untuk pengetahuan anda, bunga ini tiada kena mengena dengan unsur mistik atau kisah seram pun dan ramai yang belum tahu bahawa kelebihan aroma bunga sundal malam ini amat bagus untuk hubungan suami isteri.

CONTINUE READING

Perut Buncit Nampak Tidak Menarik, Amalkan Ini Untuk Bantu Anda Hilangkannya

Waktu yang paling seronok bila di pejabat adalah waktu lunch hour betul tak? Masa tu lah kawan-kawan akan ajak anda pergi menjamu selera dengan makanan yang sedap sampai kembung perut dibuatnya! Tapi apa yang tak bestnya bila perut dah kedepan anda akan mula rasa tidak selesa. Anda perlu tahu perut adalah bahagian yang paling elastik dan dan mudah regang. Sebab tu bila anda makan banyak sahaja perut anda akan mula menjadi buncit

CONTINUE READING

Maya Karin Lebarkan Bakat Lakonannya Hingga Ke Hollywood!

Apa yang lebih membanggakan lagi, Maya tidak perlu menjalani apa-apa uji bakat untuk membintangi watak dalam filem tersebut. Wah! Hebatnya Duyung Malaysia kita ni. Semoga lepas ni terus berjaya seperti rakan artis yang lain. We are proud of you Maya!

CONTINUE READING

Maya Karin Sokong Netizen Ikut ‘Trend’ Beli Makanan Bawa Bekas Sendiri

Bila dah kempen ‘no plastic bag’, ada beberapa netizen berusaha sekeras-kerasnya untuk menyelamatkan alam sekitar. Buktinya, salah seorang pengguna twitter berkongsi inisiatifnya dengan membawa bekas sendiri ketika membeli makanan ringan. Malangnya, langkah postif yang diambil itu dikatakan menjadi bahan tawa orang ramai

CONTINUE READING
Donna