Currently Browsing: masalah

Patutlah Ramai Buat! Ini 4 Manfaat Akupunktur Untuk Kulit Muka

Sekali pandang proses rawatannya, memang agak ngeri! Ini kerana jarum akan dimasukkan khusus di wajah, bahagian kepala, muka dan leher. Untuk pengetahuan anda, walaupun ia kelihatan seperti berbahaya tetapi ia boleh membawa banyak manfaat kepada tubuh tambah lagi bagi yang menghidap penyakit seperti darah tinggi, sakit otot dan alahan. 

CONTINUE READING

Tiada Lagi Istilah Tidak Mampu! Ajak Suami Kumpul Duit Deposit Rumah Dengan Cara Ni

Kahwin buat grand- grand tapi masih duduk rumah sewa? Donna faham, cakap je pasal nak beli rumah mesti ramai yang mengeluh kerana tidak mampu. Sekarang ni makin lama harga rumah semakin meningkat, jadi kalau tak kumpul dari sekarang sampai bila-bila lah anda tidak merasa untuk duduk rumah sendiri. 

CONTINUE READING

Tak Kering Gusi! Nak Tengok Gorila Menjerit, Wajib Tonton Filem Dolittle Di Pawagam

Haa dengar cerita lagi beberapa hari je filem Dolittle akan  ditayangkan dipawagam. Buat peminat lakonan Robert Downey Jr. pasti tak sabar-sabar nak tengok gelagatnya yang memainkan sebagai watak utama dalam filem ini.

CONTINUE READING

Wanita & Belanja : Kenapa Mereka Suka Simpan Resit?

Harini apa kata anda buat ‘spotcheck’ dekat kawan-kawan, tengok purse mereka ada tak terselit resit-resit lama? Memang tak dapat dinafikan wanita ni sikapnya suka belanja lepas tu ia menjadi satu habit untuk menyimpan resit belanja sehingga penuh sampai tak nampak duit dalam purse hiks. 

CONTINUE READING

Rajin Masak Tapi Malas Kemas Dapur? Baca Trik Ni Untuk Penyelesaian

Percaya tak ramai diantara kita yang rajin masak tapi malas kemas dapur? Haa bab mengemas dapur ni memang ‘liat’ sikit nak buat tambah lagi jika anda selesai memasak untuk hidangan yang banyak. Setiap ruang dalam kediaman anda, semestinya mempunyai susun atur yang tersendiri tidak kira sama di ruang tamu atau pun dapur. 

CONTINUE READING

Warna Rambut Memang Nampak Cantik Tapi Ramai Tak Tahu Ia Bahaya!

Bagi yang free hair salah satu cara untuk membuatkan penampilan anda berbeza adalah dengan mengubah gaya dandanan rambut seperti mewarnakannya. Dah masuk tahun 2020 ni seiring dengan peredaran zaman memang banyak pilihan warna yang menarik, haa anda pun mula lah rambang mata. 

CONTINUE READING
Donna