Currently Browsing: masalah

Belanja Sampai Beribu Akhirnya Putus! 3 Kategori Wanita Ini Tak Boleh Ajak ‘Dating’

Bila buka je media sosial pasti akan ada cerita-cerita menarik yang mampu membuat kan anda tertarik baca tambah lagi kalau bab bercinta atau hubungan orang. Haa dengar cerita baru-baru ni tular seorang lelaki yang berkongsi kisah tentang teman wanitanya yang mendapat perhatian ramai pengguna Facebook kerana ramai yang rasa tindakan dan perangai wanita tersebut memang tak masuk akal! 

CONTINUE READING

Lelaki & Wanita : Tiada Istilah Kawan Baik?

Ia tidak menjadi tanda tanya jika yang dikatakan kawan baik itu adalah sama jantina. Dalam mana-mana hubungan, pasti akan wujud rasa cemburu tanpa dijangka, kadangkala ianya terjadi bila anda sedar mahupun tidak. Rasa tersebut timbul kerana anda takut kehilangan orang yang anda sayang tidak kira sama ada hubungan tersebut semasa bercinta, bertunang mahupun sudah menjadi suami isteri. 

CONTINUE READING

Bilik Angker : Penghuni Rumah Atas Bukit

Bilik Angker adalah satu siri baru yang menjanjikan pelbagai cerita seram yang dikongsikan oleh team dan pengikut Donna. Episod kali ini menceritakan tentang kelibat penghuni rumah atas bukit. Jom dengarkan cerita seram dari seorang tetamu jemputan kami.

CONTINUE READING

Barang Ni Wajib Anda Bawa Untuk Melancong Pada Musim Sejuk

Yes musim sejuk datang lagi masa ni lah anda perlu ambil peluang untuk melancong di luar negara! Haa Donna tahu kebanyakannya ramai yang tidak tahan sejuk, walaupun hujan atau pasang aircond mesti cepat-cepat dah tarik selimut berselubung. Tapi bagi yang sukakan sejuk dan ingin mengembara pada musim winter ini barang yang anda perlu bawa. Jangan sampai beku kat sana sudah! 

CONTINUE READING

Jangan Main Beli Je! Tip Buat Kaum Ibu, Pilih Mainan Bayi Usia Dua Bulan

Pemilihan mainan sesuai dengan usia dapat menyempurnakan gerakan mereka sekali gus merangsang perkembangan. Ini kerana mainan bagi bayi dua bulan akan memberi perubahan terhadap apa yang berlaku disekitaranya. Jadi penting sebagai ibu bapa bertanggungjawab untuk memastikan mainan tersebut selamat dan tidak bahaya. 

CONTINUE READING

Bagi Penghidap Resdung Ini Makanan Terbaik Untuk Anda Amalkan

Masalah resdung atau sinus adalah sejenis jangkitan yang boleh berlaku kepada golongan dewasa dan juga kanak-kanak. Ia berlaku apabila ruang dipenuhi udara yang terletak diantara mata, hidung, tulang pipi dan dahi anda. Anda perlu tahu bahawa masalah ini berpunca daripada selsema atau jangkitan pernafasan. 

CONTINUE READING
Donna