Currently Browsing: malu

Hilang Kasih & Janji Setia! Gadis Ini Bersikap Curang Lepas Ditawar 20k

Realitinya, tanpa wang itu hanyalah cinta fantasi. Buktinya, video eksperimen sosial di YouTube yang dilakukan oleh satu kumpulan, ‘brosgang’ demi untuk mengukur apakah cinta sejati satu pasangan itu benar-benar ikhlas?

CONTINUE READING

Kajian Bukti Wanita Punggung Besar Bukan Hanya Bijak Malah Lebih Sihat

Kalau bercakap sahaja tentang big butt mesti anda terbayangkan ianya seperti artis antarabangsa iaitu Kim Kardashian atau Beyonce, tapi topik ini juga antara isu sensitif bagi sesetengah masyarakat terutamanya di negara Malaysia. Ini kerana isu punggung besar sering dianggap sebahagian daripada anggota seksual dan ia menjadi aset paling berharga buat kaum Hawa kerana ia dianggap sebagai penarik daya buat lelaki. 

CONTINUE READING

Jangan Mengeluh Jika Ada Peha Besar, Ini Sebab Kenapa Kaum Lelaki Menyukainya

Dah nama pun wanita, kalau tengok cermin mesti berjam-jam lepas tu mula la mengeluh tentang bentuk badan tambah lagi bagi yang sibuk nak kecilkan peha. Dah macam-macam cara yang anda lakukan untuk kecilkan peha tapi masih tidak berhasil? Haa kenapa perlu mengeluh mempunyai peha besar, sebenarnya anda sudah pun mempunyai banyak kelebihan berbanding dengan wanita lain. 

CONTINUE READING

Tak Bestnya Tidur Ternganga, Tapi…

Pernah tak sejurus terjaga daripada tidur, baru anda perasan yang mulut ternganga luas? Rasa macam nak menangis tak sebab selalu membayangkan diri dapat tidur secantik ‘Sleeping Beauty’ padahal……? Tidur dengan mulut ternganga adalah normal tapi kenapa agaknya ya? Jom kita ikuti jawapannya.

CONTINUE READING

Nak Masuk Salun Pun Malu Sebab Rambut Beruban

Rambut merupakan mahkota utama kaum wanita samada bertudung atau tidak. Setiap wanita pasti menginginkan rambut yang sihat, indah berkilau serta mudah diurus tanpa sebarang masalah yang boleh menyebabkan rasa rendah diri. Oleh sebab itu, jika muncul uban di atas kepala pasti merunsingkan lebih-lebih lagi ia akan membuatkan anda nampak tua dari usia sebenar.

CONTINUE READING
Donna