Currently Browsing: malam pertama

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Nak Isteri Puas? Suami Kena Pandai Bezakan Klitoris Dan G-Spot

Jika bercakap sahaja tentang rasa kepuasan bersama pasangan mungkin bagi lelaki ia perkara yang mudah untuk dilakukan tetapi tidak semudah bagi wanita. Mungkin terdapat beberapa wanita yang mencapai orgasme dengan penetrasi vaginal atau rangsangan stimulasi daripada G-spot. 

CONTINUE READING

Meramas Manja Di Awal Pagi? Tiada Suami Yang Akan Menolak Kejutan Ini

Well it’s normal! Pernah tak anda terlihat pasangan tua yang masih bermesra sehingga kini, pasti ada rahsia disebaliknya betul tak? Sebenarnya tiada rahsia pun, cuma anda atau pasangan kena berusaha untuk beri kejutan dalam apa jua cara bagi mengembalikan kehangatan ketika bersama. Baru lah rumahtangga tak goyah dan dapat perhatian sepenuhnya! Nak tahu macam mana caranya, jom lihat perkongsian di bawah. 

CONTINUE READING

Isteri Malu Nak Cakap? Tapi Mungkin Ini Posisi ‘Favourite’ Wanita Yang Suami Patut Tahu

Nak tunggu isteri cakap, confirm mereka malu! Okay, why not anda cuba posisi ini dan mungkin ia akan jadi favourite position mereka semasa melakukan hubungan intim. Untuk pengetahuan anda, Men’s Health telah membuat satu tinjauan yang dilakukan hampir 1100 orang wanita memberitahu bahawa posisi ini yang mereka suka dalam diam. 

CONTINUE READING

Isteri Bantu Suami Besarkan Zakar Tanpa Bantuan Ubat Atau Kaedah Yang Berbahaya

Hey guys! Jangan mudah percaya dan tak semestinya berfungsi seperti apa yang disiarkan. Nak cuba dengan cara paling selamat ? Jom Donna kongsikan 5 kaedah mudah dan isteri pun boleh bantu dimana ianya lebih tradisional yang telah diamalkan sejak turun-temurun, bukan sahaja mudah tetapi ia tidak berbahaya dan memberi kesan pada tubuh badan. 

CONTINUE READING

Setiap Ciuman Suami Ada Maksud Tersirat Yang Anda Patut Tahu

Wah-wah bagi pasangan yang dah berkahwin ni memang indah rasanya jika pasangan anda mengekpresikan rasa sayang dengan ciuman. Mesti hati rasa berbunga-bunga dan bahagia je setiap hari. Mungkin ada setengah pasangan menjadikan ia sebagai amalan untuk merapakatkan lagi hubungan dalam rumahtangga, tapi anda tahu tak sebenarnya setiap ciuman suami itu ada maksud tersirat yang mungkin anda tidak sedar dan fahami sebelum ini. 

CONTINUE READING
Donna