Currently Browsing: mahligai

“Awak Masih Sayang Saya?” Ramai Wanita Susah Nampak Tanda Lelaki Cinta Pasangannya

Ramai yang menganggap hati lelaki keras seperti batu, tapi sekali dah bercinta tiba-tiba boleh jadi selembut kapas gitu! Sekeras mana pun lelaki, pasti akhirnya mereka akan menangis juga kerana insan yang mereka sayang tetapi wanita don't take for granted . Jika si dia bersungguh-sungguh untuk menghalalkan anda dan melakukan sesuatu perkara dengan rela hati, maka anda tidak salah pilih pasangan hidup.

CONTINUE READING

Pilih Rumah Atau Kereta? Jangan Fikir Nak Nampak Hebat Di Mata Orang Je

Rumah atau kereta? Kedua-duanya mempunyai harga yang sangat mahal, tambah pula dengan ekonomi zaman sekarang sampai ada yang ikat perut untuk memilikinya satu hari nanti. Donna pasti ia bukan lah sesuatu perkara yang mustahil untuk dikecapi tapi ia melibatkan perancangan dan keputusan yang betul bagi mengelakkan anda tidak tersilap langkah. 

CONTINUE READING

Jadi Pengantin Baru Memang Bahagia, Tapi Sebelum Kahwin Wajib ‘Ready’ 4 Perkara Ni

Kalau dahulu tidur berseorangan, sekarang sudah mempunyai teman. Bila masuk sahaja ke bab perkahwinan ia bagaikan memberi kehidupan yang baru dalam diri anda dan merupakan satu perubahan yang besar yang berlaku pada anda. Sebuah perkahwinan bukan lah seperti yang sering dibayangkan seperti duduk atas mahligai indah sambil tersenyum akan tetapi bila melangkah sahaja ke alam rumahtangga ia akan mengubah segalanya. 

CONTINUE READING
Donna