Currently Browsing: lovebite

Alamak! Macam Mana Nak Hilangkan ‘Love Bite’ Malunya Kalau Mertua Tengok

Setiap kali bermanja dengan hubby mesti terbabas ada gigitan dan ciuman di bahagian leher. Perkara ini kebiasaannya akan berlaku kepada pasangan yang baru sahaja mendirikan rumah tangga, setiap kali berkasih sayang akan ada moment bila pasangan meluahkan rasa sayang dengan meninggalkan kesan berwarnah merah pada kulit. Alahai tanda gigitan di leher ni sebenarnya boleh mengganggu hari-hari anda tambah lagi bagi yang duduk dengan mertua, habis lah malunya kalau mertua ternampak, betul tak?

CONTINUE READING
Donna