Currently Browsing: lembut

Ini Rahsia Aiskrim Malaysia Lembut Dan Berkrim, Anak Anda Pasti Sukakannya!

Sebut je pasal aiskrim, mesti anak- anak suka betul tak? Biasalah zaman sekarang ni bila scroll je Facebook mesti akan nampak orang share gambar aiskrim malaysia. Bukan anak je yang suka, mak pun boleh telan air liur hiks! Walaupun nampak caranya mudah tapi ramai yang masih lagi tidak tahu untuk menjadikan tekstur aiskrim tersebut lembut dan rasanya berlemak. 

CONTINUE READING

Asal Makan Je Liat! Lah, Macam Ni Rupanya Petua Untuk Lembutkan Daging Lembu

Kalau zaman dahulu tak ada internet, sekarang ni semuanya dihujung jari. Haa, untuk mak-mak di luar sana tu mesti selalu search petua-petua yang best untuk memasak termasuklah cara untuk lembutkan daging. Walaupun semuanya mudah untuk dicari tapi penting untuk anda tahu sama ada petua yang dikongsi adalah baik atau pun tidak. 

CONTINUE READING

Nak Rambut Licin Dan Selembut Sutera Macam Anzalna? Jom Cuba 3 Petua Ni

Kadang-kadang bila tengok je tv mesti akan ada iklan syampu rambut yang menjanjikan rambut lurus, lebat dan licin. Janji hanya tinggal janji! Bila dah pakai, masih tak ada perubahan. Hmm mesti sedih kan? Kemudian mula lah anda akan buat keputusan untuk mendapatkan rawatan rambut di salun kecantikan yang memakan ribuan ringgit.

CONTINUE READING
Donna