Currently Browsing: lelaki

Senarai Lagu Hindustan Yang Mampu Meriahkan Suasana Majlis Perkahwinan Anda

Untuk memudahkan kerja pasangan raja sehari dari nak memikirkan senarai lagu apa nak dimainkan, kami ambil langkah dengan menyenaraikan lagu hindustan yang dapat memeriahkan majlis perkahwinan anda. Tak perlu nak pening fikir, ambil je senarai dekat sini.

CONTINUE READING

Betul Ke Wanita Boleh Mengandung Bila Mandi Kolam Yang Ada Sperma Lelaki?

“Pertama sekali, anda perlu tahu perbezaan sperma dan air mani kerana dua perkara ini adalah berbeza. Sperma adalah sejenis cecair yang kelihatan seperti berudu manakala air mani pula adalah cecair yang dikeluarkan oleh lelaki apabila sedang melakukan persetubuhan,” jelasnya.

CONTINUE READING

Gagal Samun Wanita, Akhirnya Dibelasah 8 Orang Awam

Hasil dari flying kick, penyamun berjaya dijatuhkan dan kemudian orang awam yang lalu dikawasan tersebut datang membantu untuk menahan suspek dari melarikan diri memandangkan suspek sedang memberontak ingin melepaskan diri.

CONTINUE READING

Dek Kuasa Viral, Pemandu Toyota Camry Direman!

Tidak sampai 24 jam, pemandu kereta jenis Toyota Camry berjaya direman kira-kira pukul 10.45 pagi semalam dan direman selama empat hari bagi membantu siasatan.

CONTINUE READING

‘Berperang’ Mak Mak Nak Hasilkan Baju Unik Hari Kemerdekaan Si Kecil

Apa yang lebih menarik perhatian kami apabila tular beberapa keping gambar comel anak kecil menggayakan baju hari kemerdekaan dan barisan hadapan yang telah berbakti pada masyarakat dan negara. Jom tengok!

CONTINUE READING

Tak Semestinya Makin Mahal, Makin Bagus! Ini Cara Pilih Laptop Yang Tepat

Padahal pemilihan komputer riba mengikut kegunaan kita. Kalau untuk kegunaan pejabat saja, biasa punya pun dah memadai tapi kalau untuk kegunaan suntingan, anda perlu melihat pada Operating System pada sesuatu laptop.

CONTINUE READING
Donna