Currently Browsing: lcd tv

Nah! Ini 12 Idea ‘Design’ Untuk Ruang Television Yang Urban

Kadang-kala tu sampai termenung dua jam nak mencari idea mencantikkan rumah, itu pun tah dapat ilham ke tidak. Kalau tak dapat? Memang deko rumah asal siap je la tapi tak kan lah tak nak hias cantik-cantik kot? Lebih-lebih lagi bahagian ruang tamu, kawasan utama yang tetamu akan nampak susunan perabot rumah, mestilah nak cantik-cantik.

CONTINUE READING
Donna