Currently Browsing: kurus

Banyak Ketawa Boleh Buat Kurus!

Kalau malas nak keluar, anda boleh je pergi gym. Pergi gym selama 15 minit dah boleh bantu  untuk buang 107 kalori. Tapi, anda disarankan untuk pergi gym selama 30 minit sehari.

CONTINUE READING

Jangan ‘Give Up’! Ini Tip Nak Bagi Anda ‘Maintain’ Berlari

Jika anda baru berjinak dengan dunia larian, wajar untuk anda cari seorang kawan supaya  lebih bersemangat untuk berlari. Seeloknya, cari juga pelari pemula. Kalau ada hari yang anda tiba-tiba malas, dia boleh ingatkan anda, begitu juga sebaliknya.

CONTINUE READING

Nampak Sihat! Tapi Diet Anda Boleh Musnah Kerana Makanan Ini…

Lepas ini anda cuba check balik betul ke makanan dekat dapur anda benar-benar sihat? Ingat tau, semua yang segera walaupun Oatmeal, ada jenis yang tidak baik untuk kesihatan. Alang-alang nak amalkan gaya hidup sihat, pilihlah makanan yang benar-benar berkhasiat.

CONTINUE READING

Oh Ni Caranya! Kekal Langsing Dan Cantik Persis Wanita Thailand

Senang je kan? Kalau anda berjaya langsing ikut petua ni, jangan lupa kongsikan pada Donna okay? Selamat mencuba!

CONTINUE READING

“Jangan Sedih, Gemok Boleh Kurus…” – Zulin Aziz Bagi Nasihat Tentang Penampilan

Menurutnya, jangan kita bersedih bila memiliki kulit hitam kerana kulit hitam boleh putih, badan gemuk boleh kurus dan muka berjerawat boleh hilang. Paling penting kita sayang diri kita dulu, jangan hiraukan kata orang.

CONTINUE READING

Adele Dah Kurus, Peminat Pula Ada Yang Tak Suka

Tiba-tiba, penyanyi Adele atau nama sebenar, Adele Laurie Blue Adkins memuat naik sekeping gambar di Instagram yang mengejutkan ramai orang! Ha, apa tu? Harap perubahan yang dibuat oleh Adele ini membuatkan dirinya lebih menyerlah dalam dunia industri!

CONTINUE READING
Donna