Currently Browsing: kuala lumpur

Wajib ‘Try Street Food’ Di Kuala Lumpur Sedap & Murah!

Street snacks dekat Kuala Lumpur ni apa yang best ek? Haa biasalah, kadang-kadang bila dah selalu sangat makan di kedai dan restoran mesti akan rasa bosan. Bukan tu sahaja, harganya pun lebih mahal berbanding makanan yang lain tapi belum tentu sedap. 

CONTINUE READING

Donna’s Pick : Upper House

Mahukan hidangan pencuci mulut yang mewah dan lazat? Haa kali ini mereka ke Upper House untuk merasai kelazatan dan keunikan setiap dessert, sebab dengar cerita siap ada hirisan bunga yang boleh dimakan! Wah-wah kelas gitu, kalau nak tahu lebih lanjut jom klik video dibawah.

CONTINUE READING

Donna’s Pick : Crème De La Crème

Donna’s Pick adalah satu program yang memaparkan pelbagai jenis makanan pencuci mulut yang sesuai untuk penonton Donna. Episod kali ini sedikit berbeza kerana Arafah dan Fiona yang akan mengendali episod kali ini. 

CONTINUE READING

Donna’s Pick : HAN BING

Annyeonghaseyo! Eh dah kenapa tiba-tiba demam korea pulak ni. Haa ingat drama korea je ke yang ada, kali ini Donna’s Pick memilih restoran Han Bing sebagai dessert pilihan kerana yang menariknya pencuci mulut ni sangat terkenal di negara Korea. Jadi tunggu apa lagi, jom tonton video dibawah!

CONTINUE READING

Donna’s Pick : Dish Room Restaurant

Selalu kalau makan dessert mesti tak puas sebab size kecil kan? Haa kalini Donna’s Pick ke Dish Room Restaurant dimana kesemua dessert yang dihidangkan dalam portion besar, memang puas lah! Nak tahu lebih lanjut jom tonton video di bawah

CONTINUE READING

Gangguan Air di KL & Selangor Selama 86 Jam!

Pengguna dinasihati simpan air yang mencukupi bagi tempoh gangguan bekalan air sementara itu dan disarankan menggunakan air secara berhemah untuk mengelakkan pembaziran.

CONTINUE READING
Donna