Currently Browsing: klimaks

Bertuah! Siapa Dapat Calon Suami Manja Sebenarnya Mereka Lebih Romantik

What lelaki manja? Mesti dia anak mak! Ramai wanita yang mengganggap bahawa lelaki manja ni anak kesayangan mak dan lembut. Kalau nak kawin, tak boleh cari yang manja, is a big No! Opps, tak betul tu, sebenarnya jika anda dapat pasangan yang manja ni si dia adalah lelaki romantik. 

CONTINUE READING

Suami Lebih ‘Tegang’ Sebelum Beraksi Jika Isteri Pandai Lakukan Teknik Ini!

Perbuatan oral seks terhadap suami atau lebih mudah difahami sebagai 'blowjob' merupakan teknik di atas katil yang pastinya mampu membuatkan suami lebih ghairah dan bersedia untuk menikmati tubuh anda. Bukan itu sahaja, dengan cara ini pasangan anda berada di  tahap maksimum untuk bersetubuh dengan lebih mesra. 

CONTINUE READING

Betul Ke Saiz Payudara Semakin Besar Jika Anda Tidak Memakai Bra?

Pernah rasa tak payudara anda 'lemas' dan berpeluh? Haa bila dah seharian asyik bertutup je mesti lega kan kalau di rumah anda tidak memakai bra tambah lagi bila tidak berbaju memang nikmat dan selesa. 

CONTINUE READING

Pakai Alatan Ini Ketika Hubungan Intim Terbukti Lebih Nikmat!

Tahu tak apa itu sex toy? Jika anda dan suami pernah menonton movie antarabangsa seperti Fifty Shades of Grey , mungkin ia tidak menjadi satu kejutan malah ia akan membuatkan anda dan pasangan semakin berasa ghairah untuk melakukan aktiviti di atas katil bersama. 

CONTINUE READING

Nak Isteri Puas? Suami Kena Pandai Bezakan Klitoris Dan G-Spot

Jika bercakap sahaja tentang rasa kepuasan bersama pasangan mungkin bagi lelaki ia perkara yang mudah untuk dilakukan tetapi tidak semudah bagi wanita. Mungkin terdapat beberapa wanita yang mencapai orgasme dengan penetrasi vaginal atau rangsangan stimulasi daripada G-spot. 

CONTINUE READING

Meramas Manja Di Awal Pagi? Tiada Suami Yang Akan Menolak Kejutan Ini

Well it's normal! Pernah tak anda terlihat pasangan tua yang masih bermesra sehingga kini, pasti ada rahsia disebaliknya betul tak? Sebenarnya tiada rahsia pun, cuma anda atau pasangan kena berusaha untuk beri kejutan dalam apa jua cara bagi mengembalikan kehangatan ketika bersama. Baru lah rumahtangga tak goyah dan dapat perhatian sepenuhnya! Nak tahu macam mana caranya, jom lihat perkongsian di bawah. 

CONTINUE READING
Donna