Currently Browsing: kecantikan luaran

Tak Merokok Pun Tapi Bibir Hitam! 5 Punca Bibir Hitam

Masih ramai lagi wanita yang tidak sedar mengapa bibir kita ni bertukar menjadi gelap. I mean, pelbagai jenis rutin dah pun kita buat. Kulit dah cantik, eyelash dah lentik but hold it?! Bibir pula makin gelap.

CONTINUE READING

Bosan Air Masak? Jom Cuba Air Ni Kesihatan Tubuh & Kulit

Mungkin ada yang merasakan air buah dan sayuran tidak sedap berbanding air teh ais cincau tarik kat tepi jalan tu lebih mengiurkan tapi ingat! Kesihatan harus diutamakan. Kalau nak minum sekali-sekala tu boleh je la cuma jangan selalu dan cuba praktikkan menu minuman di atas dengan disertakan air masak 8 gelas sehari.

CONTINUE READING
Donna