Currently Browsing: kawin

Belanja Sampai Beribu Akhirnya Putus! 3 Kategori Wanita Ini Tak Boleh Ajak ‘Dating’

Bila buka je media sosial pasti akan ada cerita-cerita menarik yang mampu membuat kan anda tertarik baca tambah lagi kalau bab bercinta atau hubungan orang. Haa dengar cerita baru-baru ni tular seorang lelaki yang berkongsi kisah tentang teman wanitanya yang mendapat perhatian ramai pengguna Facebook kerana ramai yang rasa tindakan dan perangai wanita tersebut memang tak masuk akal! 

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Qi Razali Nak Kahwin?

Bukan hanya berbakat sebagai pemain dram, malah selebriti ini juga mempunyai bakat dalam bidang pengacaraan dan lakonan dimana dia menjadi terkenal dalam rancangan Destinasi Bajet yang menjadi ikutan di 8tv.

CONTINUE READING

Isteri Bukan ‘Queen Control’ – Azlee Khairi

Asam garam dunia hiburan, timbul desas desus mengatakan isterinya, Dayang Norlelawati Puteh, 36, bersikap mengongkong sehingga tidak mengizinkannya berlakon. Bagaimanapun, Azlee atau nama sebenarnya Azlee Khairi Zulah Hainee, 40, menafikan dakwaan tersebut.

CONTINUE READING

Pedulikan Makcik Bawang, Nikah Tanpa Majlis Resepsi ‘Why Not ‘?

Bila layan rancangan Mahligai Cinta, alahai bestnya dapat tengok perkahwinan dan majlis resepi yang gah dan eksklusif dihadiri ramai tetamu. Donna pasti setiap wanita mempunyai wedding dream yang tersendiri, tapi memandangkan zaman ekonomi sekarang semua barang mahal mungkin ia menjadi penghalang buat anda sehingga terpaksa sekat beberapa perbelanjaan untuk majlis yang bakal tiba. 

CONTINUE READING

Albaniah Mahu Kahwin Semula

Pelakon berpengalaman, Nor Albaniah mengakui sudah bersedia mencari pasangan hidup untuk melayari hari tua bersama-sama. Bagaimanapun, ramai menyangka dia terlalu cerewet memilih calon suami sehingga tiada lelaki berani datang melamar.

CONTINUE READING
Donna