Currently Browsing: hujung minggu

Movie Plot Twist Yang Wajib Layan Bila Bosan!

Tipulah kalau ada yang tak suka menonton filem genre plot twist dan thriller sebab movie seperti ini mampu buat anda masuk ke dalam penceritaan sampai lupa dengan dunia realiti. Ajak kawan atau pasangan layan movie plot twist ni. Confirm stres hilang! Selamat menonton.

CONTINUE READING

Bukan Hidangan Telur Biasa, ‘Japanese Omelette’ Resepi Paling Jimat Dan Sedap!

Zaman sekarang ni boleh dikatakan semua barang mahal tidak kira bagi yang sudah bekerja atau masih belajar. Semuanya kena berjimat cermat tambah lagi kalau bab makanan. Bila nak berjimat tu, pernah tak anda makan makanan yang sama setiap hari, sampai rasa dah bosan. 

CONTINUE READING

Jom Manfaatkan Hujung Minggu Anda, Nah Boleh Buat 4 Perkara Ni

Eh sekejapnya dah nak masuk hujung minggu! Hmm nak buat apa ye cuti kali ni takkan duduk rumah melayan drama je,  bosan betul. Donna faham kadangkala bila dah penat bekerja rasa malas nak keluar dan melakukan sebarang aktiviti, tapi tak kesian ke dekat anak-anak? Sebab masa cuti ni lah anda kena ambil peluang untuk meluangkan masa bersama. Tak tahu tempat mana yang best dan sesuai untuk bawa anak-anak bersama, jangan risau anda tidak perlu pergi jauh-jauh pun ianya sekitar Kuala Lumpur sahaja.

CONTINUE READING

Berkelah Pasti Lebih Meriah Dengan Idea Menu Ni..

Bila kena fikir menu apa yang nak di bawa waktu berkelah, takkanlah nasi goreng? Ish! Boleh sakit juga kepala ni. Chop! Tak perlu dah nak kerah idea nak bawa apa sebab kami akan kongsikan idea antara hidangan yang meriah bila bawa berkelah. Antaranya…

CONTINUE READING

Jalan TAR Dibuka Semula Bermula 11 Mei!

Jalan Tuanku Abdul Rahman (Jalan TAR) yang ditutup kepada semua kenderaan persendirian pada hujung minggu, akan dibuka semula kepada kenderaan pada 11 Mei ini untuk memudahkan orang ramai membuat persiapan Hari Raya Aidilfitri, kata Menteri Wilayah Persekutuan, Khalid Abd Samad.

CONTINUE READING

Jangan Biarkan Anak Tonton Terlalu Banyak Kartun. Lakukan Aktiviti Ini Untuk Latih Anak Bijak!

Hujung minggu adalah saat yang dinantikan untuk si manja. Iyalah, dapat bercuti dan tak perlu bangun awal pagi untuk ke sekolah. Tapi, sebagai ibu bapa harus membentuk mereka sejak dari kecil lagi supaya tidak mensia-siakan masa senggang mereka. Ya, memang benar waktu kecil adalah zaman perlu bermain, menonton kartun dan biarkan mereka menikmati betapa indahnya […]

CONTINUE READING
Donna