Currently Browsing: hubungan intim

5 Kemanisan ‘Arranged Marriage’

Wanita adalah kejadian Tuhan paling kompleks di dalam dunia melebihi segala makhluk di atas muka bumi ini. Setujukah anda dengan kenyataan ini? Lebih-lebih jika ia menyentuh perihal hati.  Kali ini Donna ingin mengupas tentang Jodoh Pilihan Keluarga atau juga dikenali sebagai “Arranged Marriage”. 

CONTINUE READING

Awas! Kesuburan Terjejas Disebabkan Masalah Radang Pelvis

Rina seringkali mengalami masalah lenguh pinggang dan ‘cramp’ pada bahagian abdomen bawah. Keadaan ini berlarutan sehingga berbulan-bulan lamanya sehinggalah rakan sekerjanya mengesyorkan agar membuat pemeriksaan kerana Rina juga bakal mendirikan rumah tangga nanti. “Adalah dianggarkan 2% dari wanita akan mengalami PID tetapi ini mungkin satu anggaran yang kurang tepat kerana kebanyakan wanita tidak mahu mendapatkan rawatan. “

CONTINUE READING

Cepat Sangat Klimaks, Jaga-Jaga Mungkin Suami Anda Suka Onani

Harini datang kerja dengan wajah muram je! Biasa lah malam tadi cik abang cepat sangat klimaks. Mungkin perkara ini sudah menjadi kebiasaan buat pasangan pada hari ini ada saja alasan tidak puas hati daripada pasangan. Lepas tu mula lah timbul pergaduhan rumahtangga. 

CONTINUE READING

‘Weekend Getaway’, Jom Berpanasan Dengan Pasangan Untuk ‘Hangatkan’ Hubungan

Tak apa kalau lupa tapi jangan rasa sayang dan cinta makin berkurang. Untuk dapatkan kembali mood awal-awal perkahwinan dulu, apa kata rancang percutian berdua bersama pasangan ala-ala honeymoon. Dengan syarat, waktu bercuti tu, pastikan anda lakukan aktiviti ni bila berdua dengan pasangan dekat hotel penginapan.

CONTINUE READING

8 Makanan Pembunuh Ghairah Seks

Nampak gayanya bukan hubungan cinta sahaja yang rumit, memilih pemakanan yang tepat juga merupakan satu cabaran. Sedarkah anda pemakanan berkait rapat dengan hubungan seksualiti? Berikut adalah makanan yang perlu  dielakkan demi menjaga perhubungan ranjang anda serta pasangan.

CONTINUE READING

Hangatkan Asmara Di Depan Cermin? Jangan Terkejut Jika Suami Gila Bayang

Kalau sebelum ni Donna dah kongsikan artikel Panaskan Lagi Hubungan Bersama Di Dapur Dengan Suami? Haa, kali ini apa salahnya cuba sesuatu lain daripada biasa. Berasmara depan cermin bukan kebiasaan atau amalan di negara kita kerana mungkin ada sesetengah pasangan berasa tidak selesa jika melihat tubuh sendiri tanpa sehelai benang di badan. 

CONTINUE READING
Donna