Currently Browsing: hadiah

Ucapan Seorang Anak Untuk Orang Tuanya Yang Buta Undang Sebak Netizen

Cukup dengarkan bait ayat ini sudah cukup buat air mata kita bergelinangan. Video tersebut mendapat lebih 60 ribu retweets dan rata-rata netizen mendoakan kesejahteraan buat wanita tersebut.

CONTINUE READING

Kelainan Sikit, Kali Ni Sambut Hari Ibu Cara Kuarantin PKP!

Kadang-kala si ibu berbual rancak bercerita di depan anak tapi si anak leka menekan-nekan papan kekunci skrin telefon. Tapi bila berada dalam musim Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), ramai yang berjauhan dengan keluarga sehinggakan rindu saat berdua bersama.

CONTINUE READING

Menarik & Kreatif! Idea Snek Untuk Parti Kanak-Kanak Versi Sihat

Kenapa anak-anak tertarik dengan gula-gula, coklat dan snek yang lain? Ini kerana ia sering didatangkan dengan setiap packaging yang menarik dan berwarna-warni. Tanpa goodies bag maka tak lengkap lah majlis. Sekarang ni mak-mak tak perlu risau sebenarnya makanan sihat juga boleh diolah agar ianya kelihatan menarik dan sesuai untuk majlis kanak-kanak. 

CONTINUE READING

Buntu Idea Untuk ‘Door Gift’ Majlis Kahwin? Meh Usha Senarai Best Ni

Dalam banyak-banyak persiapan perkahwinan yang dilakukan, selalunya hal yang satu hal ni selalu terlepas pandang. Kadang-kala terkurang, adakalanya terlebih-lebih pula bajetnya. Door gift atau buah tangan pengantin kepada tetamu sungguh istimewa kerana ia menandakan terima kasih daripada pengantin dan keluarga kepada tetamu yang hadir memeriahkan majlis bahagia mereka. Dan mengaku atau tidak, selalunya door gift ni antara yang dinanti-nantikan oleh tetamu yang hadir. Ada yang siap berteka-teki akan hadiah apakah yang bakal diterima nanti.

CONTINUE READING

Kreatif Dan Unik! Mesti Suami Takkan Lupa Kalau Bagi ‘Suprise’ Dengan Cara Ni

Mesti tak terlintas di fikiran anda untuk balut diri sendiri dan dijadikan sebagai hadiah, haa macam mana tu? Ikat reben pada badan dan baring di atas idea ni agak nakal sikit ye! Kemudian minta si suami untuk buka ikatan tersebut dan nyatakan yang anda adalah hadiah paling besar buat mereka. Alahai memang romantik habis! 

CONTINUE READING

Idea Hadiah Yang Menarik & Bermakna Sempena ‘Father’s Day’

Mungkin ada di antara pembaca kami mengatakan ayah mereka tidak layak untuk dihargai tapi kami ingin menegaskan, sejahat mana pun ayah anda, merekalah pintu syurga anda. Percayalah, selain dari ibu, insan kedua yang paling bahagia saat kita selamat dilahirkan dari rahim ibu adalah ayah.

CONTINUE READING
Donna