Currently Browsing: goda

Belanja Sampai Beribu Akhirnya Putus! 3 Kategori Wanita Ini Tak Boleh Ajak ‘Dating’

Bila buka je media sosial pasti akan ada cerita-cerita menarik yang mampu membuat kan anda tertarik baca tambah lagi kalau bab bercinta atau hubungan orang. Haa dengar cerita baru-baru ni tular seorang lelaki yang berkongsi kisah tentang teman wanitanya yang mendapat perhatian ramai pengguna Facebook kerana ramai yang rasa tindakan dan perangai wanita tersebut memang tak masuk akal! 

CONTINUE READING

Meramas Manja Di Awal Pagi? Tiada Suami Yang Akan Menolak Kejutan Ini

Well it's normal! Pernah tak anda terlihat pasangan tua yang masih bermesra sehingga kini, pasti ada rahsia disebaliknya betul tak? Sebenarnya tiada rahsia pun, cuma anda atau pasangan kena berusaha untuk beri kejutan dalam apa jua cara bagi mengembalikan kehangatan ketika bersama. Baru lah rumahtangga tak goyah dan dapat perhatian sepenuhnya! Nak tahu macam mana caranya, jom lihat perkongsian di bawah. 

CONTINUE READING

Nak Tambat Hati, Isteri Kena Tahu Warna ‘Favourite’ Suami

Kalau nampak je lelaki pakai baju warna hitam, mesti cair! Sebab apa? Mungkin ramai wanita yang menggangap lelaki yang memakai baju warna hitam adalah lelaki sejati.

CONTINUE READING

Cara Goda Suami Atas Katil Paling Best

Hubungan intim yang ideal akan memberi pengaruh yang positif bukan sekadar untuk kesihatan fizikal bahkan mental juga. Ia akan memberi kedamaian jiwa, ketenteraman diri dan yang paling utama rasa sayang kepada pasangan. Namun apabila usia hubungan makin lama, sibuk bekerja atau tuntutan hidup seharian menjadikan pasangan suami isteri mengabaikan hubungan intim yang sepatutnya menyeronokkan sebaliknya sebagai rutin. Lebih menyedihkan ada pasangan suami isteri mula renggang dan tidak lagi menuturkan kata-kata manis seperti awal bercinta tatkala sibuk mengejar urusan dunia yang lain.

CONTINUE READING
Donna