Currently Browsing: gincu

Patutlah Tak Naik Seri Muka Sebab Salah Pilih Warna ‘Lipstick’

Bila keluar je dari kedai kosmetik mesti tangan penuh dengan warna tester lipstick. Haa siapa yang macam ni? Biasalah dah nama pun wanita, memang tak boleh lari daripada dunia makeup tambah lagi sekarang tengah trending. Kalau anda perhatikan betul-betul macam-macam warna gincu yang tersedia ada antaranya merah, nude, coklat, pink dan oren. 

CONTINUE READING

Trik Solekan Paling Asas Semua Wanita Perlu Tahu

Bersolek adalah hak individu. Ada yang mengatakan diri tidak perlu disolek untuk tampak semulajadi atau hidup tidak dalam kepura-puraan. Janganlah begitu ya! Bersolek bukan bermaksud untuk menjadikan anda sebagai  tarikan kepada orang lain. Ia cukup sekadar untuk memberi anda sedikit kesegaran atau kelihatan bermaya dalam situasi tertentu.

CONTINUE READING

Idea Beli Gincu Idaman Hati Yang Serasi Dengan Diri

Ketika mencuba gincu dengan warna-warna terbaru, pastikan anda tidak mengenakan terus daripada sample gincu kerana ia telah digunakan oleh pelanggan terdahulu. Sekiranya perlu, cuba di pergelangan tangan anda.

CONTINUE READING
Donna