Currently Browsing: foundation

Bajet Lari? Ini Tip Penting Kalau Tak Nak ‘Shopping’ Barang ‘Makeup’ Ikut Nafsu

Hey women! Bagi anda yang bukan kaki makeup tu, pernah tak teringin nak terjebak dalam dunia solekan tapi takut bajet tak cukup? Yelah zaman sekarang ni, kalau buka je media sosial mesti nampak wanita-wanita cantik siapa je yang tak jealous. Nak nampak cantik ni bukan kena duduk diam ye, tapi usaha tu penting.

CONTINUE READING

Malunya! 5 Sebab Mengapa ‘Makeup’ Anda Masih Bercapuk

Tanpa foundation maka tak lengkap lah solekan anda, betul tak? Bedak asas ini penting untuk menjadikan kulit wajah anda tampil berseri dan mampu menutup segala cela pada wajah. Namun terdapat pelbagai jenis dan fungsi bedak asas yang dijual di pasaran tetapi dilema solekan bercapuk anda masih alami.

CONTINUE READING
Donna