Currently Browsing: filem

Rimba Bara 2? Rock 4: Rockers Never Dai Menjawab Segalanya

Apa yang menariknya lagi, filem komedi Rock 4 ini mengisahkan sebuah kumpulan yang sudah lama ditubuhkan dan mempunyai cita-cita besar ingin melebarkan nama band mereka seperti penyanyi kumpulan legenda Malaysia yang lain. Nak tahu selanjutnya? Kenalah tunggu filem komedi arahan dari Mamat Khalid dan anaknya.

CONTINUE READING

Bukan Unsur Mistik! Aroma Bunga Sundal Malam Mampu Buat Pasangan Lebih Ghairah

Sebut sahaja bunga harum sundal malam pasti ia akan mengingatkan anda tentang filem seram yang dibintangi oleh Maya Karin pada tahun 2004. Untuk pengetahuan anda, bunga ini tiada kena mengena dengan unsur mistik atau kisah seram pun dan ramai yang belum tahu bahawa kelebihan aroma bunga sundal malam ini amat bagus untuk hubungan suami isteri.

CONTINUE READING

19 Tahun Berlalu, Heroin Drama Filipina Pangako Sa ‘Yo Makin Cantik!

Mesti sekarang ni ada tertanya-tanya macam manalah kehidupan heroin drama Pangako Sa ‘ Yo ni kan? Dah berkahwin ke belum, ada anak ke? Wajah dah berubah ke? Kalau nak tahu, lihatlah gambar yang kami sajikan ni. Semuanya yang terkini pada tahun 2019.

CONTINUE READING

Kutip RM20 Juta, Ejen Ali The Movie Paling Berjaya!

Selepas 2 minggu, kutipan filem animasi, Ejen Ali The Movie mencapai sasaran apabila meraih RM20 juta.

CONTINUE READING

Bukan Tipikal Kartun Animasi, Ejen Ali Bagi Penonton Bergenang Air Mata

Ditambah pula dengan permainan kanak-kanak 90-an yang ditukarkan menjadi teknologi hebat untuk digunakan ketika menjalankan misi. Misalnya, skuter kaki yang mempunyai kuasa kelajuan yang tinggi cermin mata gajet yang dikenali sebagai Infinity Retinal Intelligence System atau IRIS, yoyo yang digunakan sebagai perisai dan gasing yang mampu menjadi peluru pistol, jika mengena ia pasti berjaya menumbangkan musuh.

CONTINUE READING

Dari Kaca TV Ke Layar Perak, Ejen Ali The Movie Penuh Kejutan Dan Aksi!

Siapa sangka siri animasi popular TV Ejen Ali yang sudah bersiaran selama dua musim kini diangkat dari kaca televisyen ke layar perak atas sambutan hebat daripada penonton yang berjaya meraih lebih dari 2 juta di TV3. Nampaknya pasti peminat setia siri ini tidak sabar-sabar untuk melihat aksi mereka di pawagam. 

CONTINUE READING
Donna