Currently Browsing: filem

Asyik Tonton Korea Je, Apa Kata Anda Beralih Ke 4 Filem Romantis Thailand Ini!

Tapi tahukah anda, sebenarnya kalau cerita romantis, Thailand juga mempunyai banyak pilihan yang menarik. filem mereka akan membuatkan anda ketawa dan semestinya ada adegan romantis yang bakal membuatkan anda menangis jatuh cinta. 

CONTINUE READING

Aktiviti Perfileman Boleh Dijalankan Selepas Raya Dengan Syarat

Berita baik buat mereka yang berkerja di dalam industri perfileman kerana kerajaan akhirnya telah memberi lampu hijau untuk meneruskan aktiviti pengembaraan selepas hari raya Aidilfitri

CONTINUE READING

Movie Plot Twist Yang Wajib Layan Bila Bosan!

Tipulah kalau ada yang tak suka menonton filem genre plot twist dan thriller sebab movie seperti ini mampu buat anda masuk ke dalam penceritaan sampai lupa dengan dunia realiti. Ajak kawan atau pasangan layan movie plot twist ni. Confirm stres hilang! Selamat menonton.

CONTINUE READING

Rimba Bara 2? Rock 4: Rockers Never Dai Menjawab Segalanya

Apa yang menariknya lagi, filem komedi Rock 4 ini mengisahkan sebuah kumpulan yang sudah lama ditubuhkan dan mempunyai cita-cita besar ingin melebarkan nama band mereka seperti penyanyi kumpulan legenda Malaysia yang lain. Nak tahu selanjutnya? Kenalah tunggu filem komedi arahan dari Mamat Khalid dan anaknya.

CONTINUE READING

Bukan Unsur Mistik! Aroma Bunga Sundal Malam Mampu Buat Pasangan Lebih Ghairah

Sebut sahaja bunga harum sundal malam pasti ia akan mengingatkan anda tentang filem seram yang dibintangi oleh Maya Karin pada tahun 2004. Untuk pengetahuan anda, bunga ini tiada kena mengena dengan unsur mistik atau kisah seram pun dan ramai yang belum tahu bahawa kelebihan aroma bunga sundal malam ini amat bagus untuk hubungan suami isteri.

CONTINUE READING

19 Tahun Berlalu, Heroin Drama Filipina Pangako Sa ‘Yo Makin Cantik!

Mesti sekarang ni ada tertanya-tanya macam manalah kehidupan heroin drama Pangako Sa ‘ Yo ni kan? Dah berkahwin ke belum, ada anak ke? Wajah dah berubah ke? Kalau nak tahu, lihatlah gambar yang kami sajikan ni. Semuanya yang terkini pada tahun 2019.

CONTINUE READING
Donna