Currently Browsing: fesyen

Lebih Fokus Dalam Dunia Lakonan, Neelofa Akan Lebarkan Sayap Ke Indonesia

Bukan itu saja, selepas ini dia juga akan lebih fokus dalam dunia lakonan selepas lebih kurang setahun tidak aktif dalam dunia lakonan dan bakal melebarkan sayap ke luar negara. Antara negara yang menjadi sasarannya adalah Indonesia memandangkan dirinya sudah pun ada nama di sana.

CONTINUE READING

Perkongsian Neelofa Bila Pasangan Tinggalkan Dirinya

Siapa je tak rasa sakit bila ditinggalkan betul tak? Sampai ada yang tak keluar bilik seminggu, tak makan, tak mandi dan tak bergaul dengan siapa pun. Hanya ditemani dengan air mata dan hati yang lara. Tak salah nak merasa sedih sebab Maha Pencipta dah titipkan perasaan sedih pada setiap hati manusia cuma jangan berlebihan. Bila sekali berada di bawah, cuba bangun 10 langkah untuk ke hadapan.

CONTINUE READING

Goodbye Flat Shoes! Cuba Gaya Baru Dengan Kasut Bertumit ‘Stylish’ Bila Ke Pejabat

Mungkin ada sesetengah berpendapat buat apa pergi office cantik-cantik, nak tunjuk dekat siapa? Tapi sekurang-kurangnya penampilan kita nampak kemas. Tak selekeh. Wanita bekerjaya kan? Reward diri sikit dengan koleksi kasut. Tak salah rasanya, betul tak?

CONTINUE READING

Tak Habis Lagi Isu Sharifah Rose, Kini Liyana Jasmay Pula ‘On Off’ Tudung?

Beberapa hari lepas kita semua disajikan dengan kes seorang selebriti media sosial, Sharifah Rose yang dikatakan membuka tudung ketika berada di luar negara. Malangnya belum lagi isu ini reda, timbul lagi satu isu on off tudung dari salah seorang artis wanita tempatan, iaitu Liyana Jasmay. 

CONTINUE READING

Baju Kahwin Tak Nak Kembang & Ketat Sangat? Jom Tengok ‘Pattern Vogue’ A-Line

Kalau bab orang mengata kata umur 30-an baru nak kahwin siap buat grand-grand. Biarkan je lah. Kalau nak puaskan hati semua manusia memang tak dapat. Apa yang penting, majlis perkahwinan yang dibayangkan selama ini menjadi kenyataan. Cuma, kami ingin kongsikan dengan anda idea baju pengantin.

CONTINUE READING

Asyik ‘Style’ Sama Je, Kami Ada Idea Melilit Tudung Untuk Style 2020

Lilit sebelah kiri tak ngam, lilit sebelah kanan dah style macam selalu pakai pula, alahai.. Tak nakla asyik gaya tudung yang sama je. Nak la juga kelainan. Nanti tak adalah orang kata, asyik fesyen yang sama je lagipun ada sesetengah fabrik tudung tak sesuai untuk menggayakan lilitan yang selalu kita buat.

CONTINUE READING
Donna