Currently Browsing: drama

Nora Danish Luah Perasaan Tentang Perkahwinan Keduanya

Tapi, itu bukan menjadi tujuan utama topik pada kali ini. Ia tentang tanggungjawab apabila bergelar seorang ibu atau ayah, isteri atau suami dan juga wanita yang bekerjaya lebih-lebih lagi dalam dunia industri. Masa sangat terhad bila dengan keluarga. 

CONTINUE READING

19 Tahun Berlalu, Heroin Drama Filipina Pangako Sa ‘Yo Makin Cantik!

Mesti sekarang ni ada tertanya-tanya macam manalah kehidupan heroin drama Pangako Sa ‘ Yo ni kan? Dah berkahwin ke belum, ada anak ke? Wajah dah berubah ke? Kalau nak tahu, lihatlah gambar yang kami sajikan ni. Semuanya yang terkini pada tahun 2019.

CONTINUE READING

Sepi Seorang Ibu Tua

Pernah tak anda bayangkan sekejapppp sahaja, yang satu hari nanti anda akan  meniti waktu senja, iaitu hari  TUA. Kulit anda semakin kendur, banyak garis kedutan di wajah dan rambut kian memutih. Senyuman terukir kelat dan air mata gugur tak semena-mena kala teringatkan kenangan riuh-rendah bersama keluarga tercinta, hilai-tawa anak-anak kecil yang dahulunya memekikkan telinga kini sayup-sayup menjauh, suaranya hanya di hujung talian. Anak-anak yang dahulunya sering memeluk kita dek takut hilangnya ibu dan bapa daripada pandangan kini hanya sekali sekala muncul di depan mata, kalau bukan hari raya mungkin pilihan raya.

CONTINUE READING

Tidak Hanya Aneh, The Addams Family Terapkan Elemen Persahabatan

Ingat lagi The Addams Family? Kali terakhir kemunculan keluarga seram ini di kaca TV adalah pada tahun 90-an melalui sitkom drama The New Addams Family. Metro Goldwyn Mayer Pictures menampilkan semula francais ini dalam adaptasi filem animasi apabila ia bakal ditayangkan pada 31 Oktober ini. Mesti ramai yang tak sabar kan!

CONTINUE READING

Sisi Selebriti : Fikry Ibrahim

Seorang lelaki yang berkulit hitam manis, sekali dia senyum haih cair terus hati dibuatnya. Haa siapa tak kenal pelakon Encik Ngok Ngek yang baru sahaja tamat pengajiannya dan berjaya mengggenggam segulung ijazah pada istiadat Konvokesyen Universiti Teknologi Mara yang ke 91. Dengar cerita Fikry suka wanita yang bijak, ehem pembaca Donna ada tak yang nak test market hiks. 

CONTINUE READING

Siap Mengilai Lagi! Azar Azmi Terus Kekal Watak Antagonis Di Pentas Teater Pawana Isabella

Tidak dapat disangkal lagi kehebatan Azar Azmi dalam menjiwai watak antagonis dalam drama Nur 2 kini terus dikekalkan dalam pementasan teater Pawana Isabella yang masih berlangsung sehingga 31 Ogos ini. Donna yakin bukan mudah untuk mencuba sesuatu yang baru daripada bidangnya kerana ilmu berlakon teater tidak sama seperti berlakon drama. 

CONTINUE READING
Donna