Currently Browsing: dessert

Donna’s Pick : Vanilla Cafe

Pernah makan tak waffle berwarna? Haa kali ini Donna’s Pick ke Vanilla Cafe di mana buat pencinta waffle anda akan menikmati waffle dihidangkan bersama ice cream. Wah menarik kan? Nak tahu lebih lanjut jom tonton video di bawah.

CONTINUE READING

Donna’s Pick : Dish Room Restaurant

Selalu kalau makan dessert mesti tak puas sebab size kecil kan? Haa kalini Donna’s Pick ke Dish Room Restaurant dimana kesemua dessert yang dihidangkan dalam portion besar, memang puas lah! Nak tahu lebih lanjut jom tonton video di bawah

CONTINUE READING

Donna’s Pick : YZEN

Haa bagi siapa yang peminat yogurt tu, kali ini Donna’s Pick ke Yzen Frozen Yogurt. Nampak menarik betul sebab dessert kalini anda boleh pilih topping sendiri mengikut citarasa anda ! 

CONTINUE READING

Donna’s Pick : MIRU DESSERT CAFE

Episod kali ini, Donna ke sebuah cafe yang diberi nama Miru Dessert Cafe. Mouth watering bila tengok pencuci mulut yang disediakan. Nak tahu dessert apa kali ini Donna bawakan, jangan lupa tonton ye.

CONTINUE READING

Donna’s Pick : Souka

Donna’s Pick adalah satu program yang berkongsi pelbagai jenis makanan pencuci mulut yang menarik di sekitar Kuala Lumpur & Petaling Jaya. To all pembaca Donna yang craving makanan manis tu, follow siri ni every Thursday tau!

CONTINUE READING

DONNA’s PICK : Wizards At Tribeca

Bagi pengemar-pengemar ‘dessert’ atau makanan manis, Donna sajikan anda ‘Donna’s Pick!’ khas untuk anda. ‘Series’ ini akan berkongsi pelbagai jenis dessert yang popular di ibu kota. Sesuai kepada yang sukakan dessert jom tonton Donna’s Pick di Youtube Channel kami – Donnatube.            

CONTINUE READING
Donna