Currently Browsing: citarasa

Bukan Setakat Sedap Tapi ‘Confirm’ Kenyang, Ni Makanan Wajib Anda Cuba Di Busan!

Bagi yang pernah menonton filem korea tu, pasti anda tidak akan terlepas dimana ada babak mereka berhenti di tepi jalan untuk mencuba makanan ‘street food’. Haa dah la musim sejuk lepastu makan pula sesuatu yang panas memang feeling habis! Anda pun mula lah terliur kan hiks. Donna faham, makanan korea ni memang sudah menjadi pilihan masyarakat Malaysia dan ramai yang tidak melepaskan peluang untuk melancong ke sana bagi merasai sendiri keenakan kepelbagai hidangan di sana. 

CONTINUE READING

Berbuka Dengan Pilihan 101 Menu!

Biasalah, bila terlalu sibuk dengan urusan kerja lepastu nak uruskan anak dengan suami sampai tak sempat nak pergi ke bazar. Kadang tu pergi bazar pun, bazar dah habis makanan. Takkan nak masak pula lepas penat di tempat kerja. Tak larat! Oleh itu, Donna akan kongsikan satu tempat yang sesuai untuk golongan ini. 

CONTINUE READING
Donna