Currently Browsing: bujang

“Memang Susah Nak Jadi Perempuan” – Neelofa

Itu adalah perspektif daripada seorang wanita yang mempunyai gaya hidup urban, mempunyai perniagaan sendiri, public figure terkenal dan masih berstatus bujang. Penampilan bagi mereka adalah paling utama. Lebih-lebih lagi dirinya dikenali ramai menerusi medium media dan sering berjumpa dengan orang. 

CONTINUE READING

Buat Yang Masih Bujang, Ini Senarai Resepi Paling Mudah Untuk Anda

Kebanyakan zaman sekarang semuanya nak cepat dan mudah terutamanya bagi anda yang masih bujang tu, asal nak makan mesti beli di kedai. Haa betul tak? Tapi sampai bila nak macamtu, apa kata anda masak sendiri di rumah kan lebih jimat. Bila hidup bujang ni mesti anda mahukan sesuatu yang mudah dan ringkas, bak kata orang sebelah mata pun boleh settle hiks! 

CONTINUE READING

Wanita Berkerjaya & Profesional Tidak Suka Komitmen?

Mereka punya segalanya seperti kerjaya yang baik, pendapatan lumayan, kereta mewah dan rumah yang sempurna tetapi masih tidak mempunyai pasangan hidup.

CONTINUE READING

Fasa Perubahan Kehidupan Seorang Wanita Bujang Ke Alam Perkahwinan

Bergelar wanita bujang sangat bebas dan menggembirakan, manakala kehidupan wanita selepas berkahwin tentunya lebih sempurna apabila ditemani orang yang tersayang.” Dengarkan perkongsian Rea, penyampai radio Kool FM tentang persediaan yang dilakukannya untuk menuju ke alam perkahwinan. “Ada beza ke kehidupan ketika ‘single‘ dan selepas berkahwin terutamanya bagi wanita?” Itu soalan yang acapkali kita akan dengar […]

CONTINUE READING
Donna