Currently Browsing: best

Tercari-Cari ‘Port’ Paling Best Untuk Hilangkan Stres? Jom Lawati ‘Water Castle’ Di Taman Sari

Tak kira golongan muda ke yang berusia, pasti anda akan lalui saat sukar sehingga membuatkan anda berasa stres dan tertekan. Mungkin sudah tiba masanya untuk anda mengambil off day untuk berhenti seketika daripada kesibukan di pejabat dan mula rancang untuk bercuti atau melancong ke sesuatu tempat.

CONTINUE READING

Nama Memang Pelik Tapi Sedap! Wajib ‘Try’ Tart UFO Di Sandakan Sabah

Buat ‘food lovers’ mesti anda ingin cuba rasa makanan yang lain daripada biasa betul tak? Bagi sesiapa yang sekarang ni berada di pekan kecil di Sandakan Sabah jangan ingat tiada makanan sedap tau. Haa walaupun di sana terkenal dengan makanan laut dan mempunyai tarikan alam semula jadi tapi di sana terdapat syurga makana yang tersembunyi! 

CONTINUE READING

4 Sebab Mengapa Anda Perlu Pilih Pulau Kapas Sebagai Destinasi Untuk Bercuti

Dekat Malaysia ni memang banyak pulau cantik, salah satunya adalah Pulau Kapas di Terengganu. Tapi pernah terfikir tak mengapa ianya dipanggil sebagai Pulau Kapas? Haa ini kerana keindahan pulau dan pasir putih yang halus seperti kapas membuatkan ramai yang berkunjung di sana dan menjadikan sebagai destinasi untuk bercuti bersama keluarga. 

CONTINUE READING

Siap Bertemakan Barbie Dan Hot Wheels Lagi! Jom Bawa Anak-Anak Datang Ke Sini

Sebagai seorang ibu, mesti anda pernah terdetik dalam hati seperti situasi di atas betul tak? Tambah pula sekarang dah nak mula musim cuti sekolah, anak-anak pun mula rasa seronok dan tak sabar untuk menghabiskan cuti mereka dengan aktiviti di luar. Haa tak perlu risau dah kerana Donna akan berkongsi pada anda semua satu tempat menarik yang tidak asing lagi di Ipoh Perak, iaitu taman tema Lost Wolrd of Tambun (LWOT).

CONTINUE READING

Spot Best Di Langkawi Untuk Percutian Bersama Anak

Pejam celik, pejam celik dah nak hujung tahun rupanya. Pantasnya masa berlalu sehingga tak sedar yang cuti sekolah pun semakin hampir. Pasti ramai sahaja ibu bapa yang mengambil cuti meluangkan masa bersama anak untuk travel ke destinasi-destinasi menarik. Untuk anda yang belum lagi mempunyai destinasi untuk dituju bersama anak, moh le ke Langkawi.

CONTINUE READING

Anak Tarik Muka? Jom Bawa Mereka Ke Tempat Ni Memang Unik Habis

Sekali sekala kena lah juga keluar berjalan, baru produktif dan mereka boleh meneroka sesuatu yang baru. Bukan itu sahaja, bila anak bawa mereka keluar bersama secara tidak langsung mereka akan belajar sesuatu yang baru. Anda pun boleh la cuci mata sekali hiks! Jom kali ni Donna cadangkan anda bawa anak-anak bermain dan berseronok di tempat ini.

CONTINUE READING
Donna